Oppbevaringskiste & sengekiste

Viser 73 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Her finner du oppbevaringskister like mye til store, som små oppbevaringsbehov. Våre oppbevaringskister passer perfekt som en ekstra oppbevaring til gangen eller i stuen, og for deg som trenger ekstra oppbevaringsplass på soverommet tilbyr vi praktiske og dekroative sengekister. Med våre oppbevaringskister og sengekister får du kreative oppbevaringsmøbler med et fint design, og kvalitet som overstiger prisen. Velkommen, til å klikke hjem dine favoritter! Vi tilbyr lave fraktkostnader, med levering til hjemmet.

 

Hold det ryddig og få orden med en oppbevaringskiste

En oppbevaringskiste er et perfekt tilskudd til hjemmets alle rom, og gir deg oppbevaringsplassen du trenger til alt av puter og tepper, til verktøy, leketøy, klær og annet. Med en oppbevaringskiste holder du det lettere ryddig og får oversikt blant sakene dine, samtidig som du beskytter de fra støv og lo. Dessuten kan lokket brukes som en avlastningsplass, eller så kan du dekorer den med vakre ting eller kanskje en lampe for en stemningsfull belysning. Velger du en oppbevaringskiste i tre med en stabil trekonstruksjon kan den også brukes som en ekstra sitteplass, perfekt når du skal ta av eller på skoene dine. Er det et praktisk og multifunksjonelt oppbevaringsmøbel til gangen som du er ute etter anbefaler vi at du klikker deg inn i vårt sortimentet av sittemøbler med oppbevaring. Hos oss finner du også oppbevaringskiste til barn, og andre oppbevaringsløsninger til barnerommet. 

 

Sengekister for eksempel oppbevaring på soverommet

Sengekister er perfekt for deg som søker en fin og praktisk oppbevaringsplass i soverommet. En sengekiste kan med fordel plasseres ved sengens fotende, men kan like bra plasseres for eksempel langs med veggen. Her kan du for eksempel oppbevare sengeteppe og pynteputene under natten, eller en ekstra dyne å ta frem når det kommer gjester. Hos oss finner du sengekister i forskjellige størrelser og stiler, velg en som passer deg og ditt hjem.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje