Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 1850 produkter
1
...
78

Populære filtreringer

Enten du trenger et skap for å sette alle tingene du ønsker å skjule, eller du vil ha et vitrineskap for å vise de vakre tingene dine, finner du dem billig hos oss. Velg fra vårt brede utvalg for å finne de forskjellige skapene som dekker dine spesifikke behov og gjør hjemmet ditt mer behagelig.

Skap nye rom hjemme med forskjellige skap

  • Hvilket skap skal jeg velge?

    Delvis avhenger ditt valg av skap av hvor stort du tror det er. Tenk på hvor mye plass du har og hvor skapet får plass. Hva vil du lagre i den? Hvor mye plass tar den egentlig? Velg aldri et skap som er for lite. Du risikerer at det blir rotete fordi alt i skapet må oppbevares for tett.
  • Hvor plasserer jeg skapet mitt best?

    Det er alltid greit å ha god plass foran et skap slik at det er enkelt å åpne dørene. Plasser skapet ditt der du lett kan få tilgang til det du trenger. Husk å la skapet harmonere med resten av møblene. Et vitrineskap er fint å plassere slik at lyset faller på det.
  • Hvordan kan skapet mitt se best ut?

    Når du setter inn ting i skapet ditt, oppnås den beste balansen hvis du har store ting langt nede og de små tingene høyere opp. Det du ønsker å bli sett best i skapet ditt bør plasseres i øyehøyde. Plasserer man ting litt i uorden i stedet for rett foran hverandre, er alt mer synlig. Plasser gjerne gjenstander i grupper, så skaper du harmoni i skapet ditt.