Køyeseng

76 stk produkter
Kampanje
1463522(25).jpg

Med en køyeseng utnytter du den begrensede plassen på maksimal måte. I stede for at to senger tar opp plass på bredden så utnyttes rommets høyde, noe som gjør det enklere med andre innredningsdetaljer og skaper plass til annen aktivitet. Køyesenger kan like godt brukes av voksne som barn, men kanskje passer de aller best i barnerommet der køyesengen samtidig fungerer som et morsomt klatrestativ. Høy kvalitet og bekvemmelighet får du med på kjøpet – som alltid her på Trademax!

 

Køyesenger til alle hjem og behov

En køyeseng kan gi et rom ekstra plass og karakter. Til studentleiligheter er det en smart innredningsløsning som tilfører litt ekstra plass til lekser og ekstra sitteplasser, og for barna blir køyesengen et lekfullt tilskudd i rommet. Hos oss på Trademax finner du køyesenger i forskjellige utførelser, størrelser og farger. Vi har alt fra loftsenger i enkle former, til lekfulle køyesenger med innebygd oppbevaring og ekstraseng. I vårt sortiment finner du køyesenger med ulik bredde, for eksempel køyeseng 80 cm og køyeseng 120 cm. Velkommen og oppdag alle kreative muligheter, like mye for voksen som for barn.
 

Køyeseng eller Loftseng?

Går du med tanken om å kjøpe køyeseng eller loftseng? Disse to sengemodellene blir ofte blandet sammen etter som de er veldig like hverandre, men har to helt ulike konstruksjoner. Under er det en presentasjon på forskjellen mellom en køyeseng og en loftseng. Tenk over hvilken behov du har, og hvilken av disse sengemodellen som passer deg best. 
 

Køyeseng

Køyesenger består av to eller 3 senger som bygges oppå hverandre. Konstruksjonen på en køyeseng er perfekt om du bor trangt og har liten gulvplass å innrede på. I feriehus, eller i mindre barnerom – med en køyeseng får du to senger til gulvplassen av en. Våre køyesenger finnes i en mengde forskjellige størrelser, farger og former. Vi tilbyr alt fra en stilren køyeseng med enkel formgivning til en voksen og en praktisk køyeseng for familier, til en lekfull og kreativ køyeseng til barn. Hos oss finner du blant annet køyeseng i tre, liten køyeseng, lav køyeseng, hvit køyeseng, køyeseng med oppbevaring og køyeseng med uttrekkbar ekstraseng. Velg mellom:

  • køyeseng 80x200
  • køyeseng 90x200
  • køyeseng 120x200Loftseng

Til forskjell fra køyesengen består en loftseng kun av 1 seng. Sengen er høyt plassert med en stige eller enkel trapp. Den spesielle konstruksjonen gjør at det frigjøres godt med gulvplass under sengen, en plass som kan innredes til annet. Plasser et skrivebord under loftsengen og få et arbeidsrom, en sofa og tv så du får et kosehjørne, eller bruk plassen til oppbevaring. Loftsengen er det perfekte alternativet til den lille leiligheten der man må ta vare på smarte løsninger for kompakte stuer, og derfor et alternativt valg til den litt eldre målgruppen. Naturligvis kan det også bli et koselig hjørne med masse puter eller en spennende hytte. Det ekstra rommet under sengen kan du så klart bruke som du selv vil, det kommer ann på hvordan dine behov og forutsetninger ser ut. Våre loftsenger finnes i masse ulike størrelser og utførelser. Her finner du enkelt modeller med stamme i tre, til en loftseng med sklie og en loftseng med oppbevaring. Velg mellom loftsenger i forskjellige høyder, vi har lave loftsenger som de små kan enkelt komme opp i, og loftsenger i høy modell. Vi tilbyr:

  • loftseng 90x200
  • loftseng 120x200
  • loftseng 140x200


Kjøp billig køyeseng eller loftseng online hos Trademax

Med en køyeseng eller loftseng får du muligheten til smarte og kreative løsninger både i små og store rom. Skap en personlig og spennende innredning! Med en køyeseng og loftseng fra Trademax får du en stabil og prisgunstig seng av høy kvalitet som passer de fleste hjem og stiler. OBS! Madrassen inngår ikke. Denne kan kjøpes som tilbehør, du finner vårt utvalg av madrasser her

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Sengetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje