Modulsofa – bygg din egen sofaløsning!

294 stk produkter
Kampanje
697048(1).jpg

En modulsofa er det perfekte valget for deg som vil kunne kombinere, tilpasse og bygge sammen din egen sofaløsning akkurat som du vil. Bygg ut din sofa etter behov eller bytt ut deler mot nye fine sofamoduler. Kanskje vil du kombinere ulike farger og former med oppbevaring? Det er bare fantasien som setter grenser! Med Trademax brede utvalg av stiler, farger og design av modulsofaer kan du velge fritt for å skape dine drømmers sofaløsning!

Modulsofa eller vanlig sofa – hva skal jeg velge?

Fordelen med å velge en modulsofa fremfor en vanlig sofa er at de gir deg friheten til å både bygge ut og forandre din sofa over tid, i stedet for å kjøpe en helt ny. På den måten sparer du penger samtidig som du kan fortsette å bruke din favorittsofa ved å gi den et nytt utseende slik at den føles som ny igjen. Sofaen er et fristed og en sentral del i de fleste hjem. Det er en plass for å bekvemt legge seg til rette og slappe av etter en lang arbeidsdag eller en herlig helg. Sofaen brukes daglig i de fleste hjem og er en viktig plass som både fortjener og behøver et løft nå og da. En modulsofa er den perfekte løsningen til dette! 

Hvordan skal jeg kombinere min modulsofa? 

Det finnes mange kreative løsninger for å kombinere din modulsofa slik at den passer akkurat ditt hjem. Begynn med å tenke over hva du vil få ut av din sofaløsning og hvilken funksjon du vil at den skal fylle. Du kan for eksempel kombinere flere frittstående moduler til en hjørnesofa som du deretter ved behov kan separere slik at du i stedet får to frittstående sofaer. Du kan også velge å la din modulsofa bli en divansofa ved å legge til en matchende fotskammel. Når gjestene kommer har du dermed en smidig ekstra sitteplass som kan flyttes rundt etter behov. Eller hvorfor ikke kombiner en frittstående sofamodul med fotskamler for å skape en komfortabel sjeselong. Mulighetene er uendelige! I kombinasjon med flere små mindre sofabord får du dessuten en uhørt fleksibel sofaløsning som du kan endre etter ønskemål. Med en modulsofa får du en ny stue - så ofte du vil! 

Du har vel ikke gått glipp av at vi har 10 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje