Sofagrupper for ulike smaker

475Produkter
Populære filter:
Sorter etter

En sofagruppe skaper en koselig følelse i stuen. Det er perfekt for den store familien eller for den store stuen, men sofagrupper kan også passe godt i mindre rom. Alt handler om hvilken type av sofagruppe du velger, om det er en stor gruppe med flere sofaer eller om det kanskje bare er en toseter og en lenestol. Vi har sofagrupper i ulike størrelser, farger og former slik at du enkelt kan finne den som passer din stil og innredning best. Velg mellom mange ulike sofagrupper i skinn eller sofagrupper i stoff.

Kjøp en sofagruppe, få en hel stue!

Kjøp en sofagruppe og få en så godt som ferdigmøblert stue til en fantastisk pris! Du bestiller dessuten enkelt og smidig sofagrupper online. For oss er pris og kvalitet like viktig for at din kjøpeopplevelse skal bli hyggelig og for at du skal kunne ha glede av dine møbler i mange år fremover. Derfor tilbyr vi deg billige sofagrupper av meget høy kvalitet. 

Våre sofagrupper består blant annet av:

  • 4-seter, 3-seter med lenestol og fotskammel
  • 3-seter med lenestol og fotskammel
  • 2-seter og 3-seter
  • Lenestol med fotskammel
  • 2-seter med lenestol

Hos oss gjør du trygge kjøp som du blir fornøyd med. Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Gi din innredning et løft og bestill din nye sofagruppe allerede i dag! 

Filter
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Serie
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Funksjon
Farge
Stil
Sengemål
Antall sitteplasser
Forventet levering innen 10 hverdager