Sofagrupper for ulike smaker

191 stk produkter
Kampanje
547495(2).jpg

Sofagruppen er en av de større investeringene man gjør i hjemmet. Sofagruppen er et sentralt møbel der den står, dels fordi den er stor og tar opp en betydelig del av rommet, dels fordi den fanger blikket og inviterer til en pause. I en sofagruppe kan man slappe av, spise, prate eller se på TV. Når man velger sofagruppe kan man gjerne tenke litt på hvordan den skal stå, hvordan den skal brukes og hvilke farger man har i rommet. Ta en titt hos oss på Trademax, vi har flere prisgunstige alternativer som passer i mange hjem.

Kjøp en sofagruppe, få en hel stue!

Hvordan holder jeg stoffet rent på min sofagruppe?

Hvis din sofagruppe har stått en stund, har den sikkert blitt støvete. Støvet kan du støvsuge opp med et mykt støvsugermunnstykke. Snillere flekker kan du fjerne med en myk klut som du har fuktet lett. Hos Trademax har vi også en rengjøringssett som du kan bruke for å holde sofagruppen og andre stoffmøbler i perfekt stand.

Er en sofagruppe tung?

Sofagruppen er en av de tyngste møblene du kan handle. Tenk ut hvor du vil ha sofagruppen og gjør plass før leveransen slik at du slipper tunge ekstramanøvrer når møbelet allerede har kommet. Ta også hjelp. Selv om du akkurat kan løfte alle delene av sofagruppen, vil du flytte den til riktig sted uten å risikere at du mister noe, slår ned blomsterpotter eller skader ryggen. Hvis to personer hjelper hverandre, blir det mye enklere.

Kan sofagruppen ripe gulvet?

Akkurat som alle møbler som står på gulvet, kan sofagruppen ripe gulvet hvis du ikke beskytter det. Du kan enkelt gjøre dette ved å sette myke poter under bena på sofagruppen og hvis den har hjul, kan man sette spesielle plastkopper der i stedet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje