Chesterfield sofagruppe

17 stk produkter
Kampanje
56491a89041e4b6b54df5f854a6290514a5ef834.jpg

En Chesterfield sofagruppe er et klassisk møbel med historie. Du finner flere varianter av denne flotte klassikeren i vårt store og stilige utvalg. Finn din favoritt for kommende hyggelige stunder i din nye, stilfulle og komfortable sofa gruppe.

Gå for det klassiske med en Chesterfield sofagruppe

Hvilken farge bør jeg velge for min Chesterfield sofagruppe?

Det finnes flere flotte farger å velge mellom for Chesterfield sofagruppene i vårt utvalg. Du kan både velge en farge som passer til resten av interiøret ditt, og en farge som skiller seg ut fra resten av rommet. Alt avhenger av den effekten du ønsker å oppnå. Kjenn etter hvilken farge som gjør deg glad og skaper den hyggelige følelsen du ønsker i rommet.

Består alltid en Chesterfield sofagruppe av tre deler?

Når du tenker på en Chesterfield sofagruppe, ser du sannsynligvis for deg en 3-seters sofa, en 2-seters sofa og en eller to lenestoler. Men en Chesterfield sofagruppe kan like gjerne bestå av to sofaer eller en sofa og en lenestol. Kanskje ønsker du en sofa og to lenestoler, og da skal din sofa gruppe se slik ut.

Hvordan er det best å plassere min Chesterfield sofagruppe?

Du kan for eksempel velge å plassere sofaene i sofa gruppen vinkelrett på hverandre, med lenestolen diagonalt motsatt. En annen variant er å plassere Chesterfield-sofaene rett overfor hverandre. Du kan ha lenestolen som en separat enhet i nærheten eller plassere dem ved siden av sofaenes kortsider. Plasser din Chesterfield sofagruppe på den plassen og på den måten som er mest komfortabel for deg og som du synes ser flott ut.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje