Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påØrelappstol

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

En ørelappstol er et klassisk møbel som ikke bare er pen og behagelig, men virkelig skaper en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Enten du velger en ørelappstol i gammeldags stil eller av et mer moderne design, finner du den billig i vårt brede utvalg. Så len deg tilbake og nyt din nye ørelappstol.

Ofte stilte spørsmål om ørelappstol

Hvilken ørelappstol bør jeg velge?

Det finnes en rekke forskjellige ørelappstoler i ulike utførelser. Tenk på om det passer best med en gammeldags stil, en tøffere moderne stil eller en nøytral stil hjemme hos deg. Vil du kunne justere ryggstøttens vinkel på din ørelappstol? Vil du at den skal kunne snurre eller kanskje gynge? Både din smak og dine behov for komfort avgjør hvilken ørelappstol du skal velge.

Hvor bør jeg plassere min ørelappstol?

Det er både hyggelig å ha ørelappstolen i nærheten av en sofagruppe eller stående som en solitær stol sammen med en leselampe. Du kan plassere ørelappstolen i nærheten av en bokhylle, ved en åpen peis eller ved et sofabord. Hvis din ørelappstol kan felles bakover eller gynge, er det viktig at den står slik at den ikke slår inn i en vegg bak.

Trenger jeg å ha en fotskammel til min ørelappstol?

Å ha en fotskammel til din komfortable stol er selvfølgelig ikke nødvendig, men det er en detalj som øker den koselige atmosfæren. Med en matchende fotskammel til din ørelappstol gjør du både sitteopplevelsen mer behagelig og hele rommet mer innbydende. En fotskammel kan også fungere som en ekstra sitteplass når du har mange gjester.