Lenestoler & Hvilestoler

863 stk produkter
SALG
2266731(6).jpg

Her finner du herlig vakre og behagelige lenestoler fra Trademax! Gli ned i en komfortabel lenestol etter en tøff arbeidsdag, eller kos deg en lengre stund i lenestolen når det er helg. Du har fortjent det! Få en følelse av at hele verden stanser opp en stund i din lenestol, og at din kropp nesten svever på skyer. Hos oss finner du trendy lenestoler og populære møbler, klar for at du skal kunne slappe av med stil og gi hvile til hele kroppen. 

Trademax lenestoler finnes i flere ulike modeller og materialer. Her finner du alt fra den moderne lenestolen i stoff til den klassiske lenestolen i lær, alt for at du skal kunne tilpasse dine innredningsdetaljer på beste måte. Ta en titt på vårt brede sortiment av lenestoler!

 

Lenestoler på nettet

Lenestoler er fantastiske møbler! Hele ditt innredningsmiljø bygger på detaljer og komfort. For til en viss grad er estetikken like viktig som praktikken når man bygger inntrykket av et hjem. En lenestol skal ikke bare være behagelig, den skal også se behagelig ut. Det er denne kombinasjonen vi vil hjelpe deg med å finne.

Vi på Trademax leter stadig etter nye klassiske og moderne utformede lenestoler til bra priser som vi tror kommer heve hele din innredning. Vi vil kunne tilby deg prisgunstige lenestoler av høy kvalitet i stilrent design til akkurat ditt hjem. Her finner du bl.a. behagelige Howardlenestoler med tilhørende fotskammel, den populære Barcelonalenestolen, stilrene skinnlenestoler og mye mer. Mulighetene er mange, men valget er ditt! Gi deg selv den unike og herlige følelsen av å gli ned i en komfortabel lenestol.

Velg og vrak blant våre ulike modeller av lenestoler og finn den lenestolen som passer best sammen med stilen på ditt hjem og de øvrige innredningsdetaljene. Det viktigste er som sagt at du får den rette følelsen som gir deg ro og som gjør at du virkelig kan slappe av!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG