Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 3693 produkter
1
...
154

Populære filtreringer

Hos oss finner du stoler til alle anledninger, i alle prisklasser, for alle smaker og innredningsstiler. Vi tilbyr prisgunstige stoler uansett behov eller begjær og har alltid høy kvalitet på våre produkter. I sortimentet finner du alt fra tidløse klassiker til futuristiske designstoler og vintagealternativ. Velg selv om du vil investere i en komplett møbelgruppe eller om du vil kjøpe stolene separat. Miks og match for å skape din helt egen unike innredningsstil eller velg en komplett gruppe for en enhetlig og forent følelse.

Prisgunstige stoler på Trademax!

Stoler finnes i uendelige komposisjoner, farger og design. Vi har gjort alt for å kunne tilby deg akkurat den stolen du leter etter ved å ha et uklanderlig utvalg å velge og vrake blant. For å gjøre det lettere for deg har vi under listet opp våre mest populære kategorier slik at du raskt og enkelt finner den stoltypen du er ute etter! 

I spisestuen og kjøkkenet er det viktig at stolene er preget av praktisk funksjon og ettertraktet design. Samtidig skal møblene kunne romme hele familien og gi plass til potensielle middagsgjester. Et klokt alternativ kan da være å satse på stablingsbare stoler eller alternativt komplettere spisegruppen med en sammenleggbar stol som raskt og enkelt kan legges unna, og som ikke tar opp så mye plass. En annen valgmulighet er å komplettere ditt nåværende møblement med barnebord og stoler som står klar til å servere de minste i familien. Begge alternativene er kanskje praktiske og funksjonelle, men vi må nok påstå at det sistnevnte skulle tilføre både karakter og mange smil på leppene. Bare tanken på matchende spisegrupper er uimotståelig!  Foretrekker du å holde nøkkelkomponentene i hjemmet nedtonet med rene linjer foreslår vi at du ser på våre mest klassiske stoler. Hvite stoler eller eikemøbler skulle vi si at er det mest vanlige og blir nesten alltid laget i tidløse utførelser - et sikkert og prisgunstig kort helt enkelt. 

Pinnestoler - til alle rom og alle hjem

Pinnestoler er et unikt møbel som lykkes med å være både original og klassisk på en og samme tid. De finner med letthet sin plass i ethvert hjem og fyller garantert sin funksjon i mange år framover. Med risiko for å høres djerv ut, skulle vi våge å påstå at pinnestolen er definisjonen på et tidløst møbel og design. Trademax’ storselgere er klassiske, svarte pinnestoler, men vi har også et stort utvalg av pinnestoler i beige, grå, brun, blå og hvit i sortimentet. 

Barheng på en barstol

I nesten hvert kjøkken finnes det nå en plass som er beregnet til såkalt “barhenging”, en plass som brukes til frokost, sløvsurfing, matlagning, mingling og selvfølgelig tradisjonell barhenging. Alle disse brukssområden krever sin barstol for å lykkes optimalt. På Trademax finner du et stort utvalg av trendy barstoler klar til å finne sin plass i akkurat ditt hjem.

La historiens vingeslag prege spisestuen

På Trademax har vi et stort sortiment av stoffkledte stoler og sittemøbler som fører tankene mot eldre tider. Sterke karaktertrekk er smakfull prakt, ekstravagante materialvalg og utskårne detaljer. Vi vil tro at det er på grunn av akkurat disse karaktertrekkene at den rustikke innredningen har fått et så mesterlig comeback. Å investere i en skinnstol gjør at du umiddelbart tenker på Chesterfield og Oxford-æraen, og forsterker den rustikke atmosfæren. Våre skinnstoler er uforskammet komfortable og passer på mange måter like godt til avslapping og relax som et møbel til å spise middagen sin i. Kombinasjonen av å sitte bekvemt som i en lenestol samtidig som hele familien er samlet og spiser sammen rundt middagsbordet tror vi er minst sagt er temmelig vanskelig å slå!

Med fokus på ergonomi

Vi møter en alt mer stillesittende hverdag med våre barn og ungdommer som en følge av den datakulturen som fortsetter å prege deres levemåte. Med det i baktankene er det viktig for oss å alltid ha ergonomiske stoler tilpasset til barnas datavaner i vårt store utvalg. En slik stol kalles på folkemunne for “Gamingstol”, og er spesielt utformet for å støtte rygg og nakke og på den måten potensielt forhindre problem i fremtiden! For øvrige familiemedlemmer, som fortsatt tilbringer mye tid ved pc-en, men kanskje ikke i samme utstrekning, har vi selvfølgelig flere klassiske og ergonomiske kontorstoler i sortimentet. 

Stoff & tekstilrengjøring til ditt nye møbel

En av de største hverdagsheltene i hjemmet er ifølge oss, uten tvil, stolen. Den er oss tro år etter år, og utsettes for utallige prøvelser som kaffe, bær, sauser og fritert mat. For å forhindre flekker på din tro tjener har vi trendy stolovertrekk i sortimentet som hjelper til med å beskytte ditt møbel. Om ulykken allerede har vært framme, finner du rengjøringspakker hos oss som er spesielt tilpasset for spesifikke materialvalg som skinn og stoff.  

Ops! Lette du etter plaststoler til utendørsbruk? Klikk deg videre direkte til våre “hagestoler” som ligger under kategorien “hagemøbler” for å finne vårt enorme utvalg av hagemøbler! 

Billige stoler online på Trademax.no! 

På Trademax kan du kjøpe billige, gode stoler på nettet, og du kan regne med å få mye kvalitet og stil for pengene. Du har alltid 14 dagers angrerett slik at du kan være helt sikker på at ditt kjøp føles rett. Med lekre stoler fra Trademax får du mange gjester til middagen, så ikke glem å kjøpe ekstra mye mat!