Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påChesterfield lenestol

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Leter du etter en skikkelig lenestolklassiker til stuen din, velg en Chesterfield lenestol fra Trademax! Chesterfieldmøbler er assosiert med et håndverk som representerer en stolt tradisjon og en enorm yrkeskunnskap. Chesterfield er en tidløs klassiker – rustikk og luksuriøs i uttrykket, med karakteristiske detaljer som høy rygg og tette, dypstiftede knapper. Trademax tilbyr ikke bare lenestoler, men også fotskamler, 2-seters- eller 3-seters sofaer i Chesterfieldmodellen, i utførelser som vintagestil, okseblod, skinn, fløyel eller stoff. 

Chesterfield med følelse av antikke møbler

Det er ikke så rart at møbler i Chesterfield-stilen føles som om de har blitt kjøpt i en antikkbutikk. Den klassiske Chesterfield-sofaen har blitt produsert i over 200 år og håndverket gått i arv fra generasjon til generasjon. Møblenes signatur er en ramme av massivt tre og et høykvalitativt møbeltrekk i lær eller kraftig stoff med dekorative dypstiftede knapper som sitter tett sammen. Armlenene og ryggen i samme høyde er vakkert buet og de dreide bena i tre skaper fine detaljer. Chesterfield-møbler trekker blikkene til seg og ånder tidløs eleganse, samtidig som de har en fornemmelse av svunnen tid og tradisjon.

Det mest trendy valget du kan ta akkurat nå er å velge en skinnlenestol eller fløyelslenestol i Chesterfieldstilen. Sittemøbler som ikke bare er av god kvalitet, de har også utrolig god sittekomfort. Så brygg en kopp te, ta fram en god bok og slå deg ned i din Chesterfieldlenestol og la deg bli forført av atmosfæren i rommet. Med Trademax’ lave priser har du mulighet til å skape din drømmestue med bekvemme og stilrene stuemøbler som ånder luksus og engelsk prakt.

Du finner alltid billige lenestoler på Trademax!