Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påKlubblenestol

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Populære filtreringer

Klubblenestoler har en helt spesiell plass i stilfulle innredningsmiljøer, og i hjertet på oss på Trademax som elsker innredning. Klubblenestoler har egenskapen til å bli en utmerkende detalj som kan løfte et helt rom. I kombinasjon med en sofa og et lekkert sofabord får du dessuten en stilig sofagruppe. Trademax har klubblenestoler i ulike stiler og design som passer alle hjem og innredningsmiljøer. Våre klubblenestoler forener kvalitet og komfort med stilfull design fordi at vi synes at et møbel skal være like bekvem å sitte i som vakker å se på. Hos Trademax finner du klubblenestoler i stilfullt og moderne PU-lær, luksuriøs og eksklusiv fløyel eller stilrent møbelstoff i fargene svart, grå og mørkeblå.

Klubblenestolen – en tidløs klassiker

Klubblenestolen er et klassisk møbel som aldri går av moten og passer i mange ulike miljøer. Den har blitt sett og assosiert med alt fra historiske puber i England, vakre herregårder og praktfulle slott til lobbyen i hotellet, resepsjonen på arbeidsplassen, lesehjørnet i biblioteket eller stuen i det moderne hjemmet. Uansett hvor du velger å plassere din klubblenestol slik at kan du være sikker på at den blir et iøynefallende møbel som man ikke kan unngå å se og som garantert gir et stilsikkert inntrykk. Mange forbinder klubblenestolene med den klassiske Chesterfield-stilen som har karakteristiske detaljer som høy rygg og dypstiftede knapper, men klubblenestoler finnes i mange ulike stiler. Hos Trademax finner du klubblenestoler med høy og bekvem ryggstøtte som både har dypstiftede knapper eller er helt glatte. Uansett hvilken stil du velger, så kan du være sikker på at du kommer til å få mange herlige, avslappende stunder i din klubblenestol. Kombiner gjerne flere lenestoler eller med en sofa for å skape en innbydende sofagruppe. 

Vedlikeholdsråd for klubblenestoler

Møbler har det aller best om du regelmessig tar vare på dem. Ved å vedlikeholde din klubblenestol og holde den ren og fin forlenger du også stolens levetid. Alle klubblenestoler som du kan kjøpe hos Trademax er lette å holde rene ved å bare støvsuge stolene og forsiktig tørke av dem med en lett fuktig klut og deretter la dem lufttørke. Med andre ord, når du velger en klubblenestol til ditt hjem, så kan du være sikker på at du har gjort en bra investering i et tidløst møbel som både er lettstelt, bekvem og fantastisk vakker å se på.