Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påLenestol med fotskammel

  Viser 0 av 0 produkter

  En lenestol med fotskammel kan føles som en herlig luksus i hverdagen for deg som liker å sitte og lese eller se på TV. Å kunne legge opp føttene og sitte skikkelig komfortabelt er veldig koselig.

  Slapp av i en lenestol med fotskammel

  Hvordan får man det virkelig behagelig i en lenestol med fotskammel?

  Selvfølgelig velger du en modell som du liker å sitte i, men du kan velge en lenestol hvor du også har mulighet til å justere og tilpasse den etter dine ønsker. Her på nettsiden ser du vårt utvalg, og så kan du la din personlige smak avgjøre.

  Passer en lenestol med fotkrakk best i stuen?

  Den er bra å ha der du sitter og ser på TV, men du kan ha en slik lenestol med fotkrakk i hvilket rom som helst hvor du liker å oppholde deg. En lesekrok er helt komplett med en god gulvlampe, hyller med bøker og en lenestol med fotskammel. Kanskje velger du også å ha et rullebord ved siden av lenestolen med plass til bøker, magasiner og drikke.

  Er en lenestol med fotkrakk i skinnmateriale best?

  Tekstil puster mer, men det blir lettere flekker på det. Du kan kombinere lenestolen din med å legge på et saueskinn eller et pledd. Skinn er lett å tørke av, men det kan bli flekker fra håret hvis du har for vane å lene deg tilbake. En lenestol med fotskammel er stilig i alle materialer, så spørsmålet er hva du trives best med å sitte i. Det er mange timer man tilbringer i sin favoritt lenestol, så velg det som du virkelig liker.