Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påLenestoler uten armlene

19 stk produkter
Viser 19 av 19 produkter

Stoler uten armlener er slankere og blir ofte den dekorative detaljen som gir rommet det lille ekstra løftet. Armlener kan være behagelige når du skal holde en bok, men de kan også være i veien og begrense bevegelsesfriheten. En stol uten armlener ser ikke så kompakt ut, men gir rommet mer luft. Å plassere en stol uten armlener i gangen gjør det også mulig å sitte komfortabelt og elegant når det er tid for å knyte skoene.

Vanlige spørsmål og svar om stoler uten armlener

Hvilket rom passer en stol uten armlener til?

En stol uten armlener passer til alle rom. Det kan være en romantisk stol uten armlener i vakkert stoff som rammer inn soverommet og fungerer som et avlastningsmøbel, eller en ekstra stol som kan brukes ved spisebordet. I store rom kan en større modell fylle ut et hjørne, og en slank modell kan gi behagelig hvile når alle samles.

Hvordan innreder jeg med en stol uten armlener?

Dette avhenger litt av hvilken stil du ønsker å oppnå. Hvis du ønsker å skape et hvilested, kan du matche stolen med en fotskammel. Det skaper en oase sammen med et lite bord og en lampe. Du kan plassere flere stoler sammen for å skape en loungestemning eller en klubbatmosfære med et bord i midten. Det finnes modeller for enhver smak.

Hvilken stol uten armlener passer til små områder?

Det finnes modeller av stoler uten armlener som kan brettes sammen og tas frem når du trenger ekstra sitteplasser. Ellers kan du velge en smalere modell som gir en designfølelse til rommet uten å ta opp for mye plass.