Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Kampanje påLenestol skinn

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

Populære filtreringer

En skinnstol eller en stol av lær er møbler som aldri går av moten, men alltid har sin plass i rommet. Fordi skinn og lær ikke slites ut, men bare blir vakrere med årene, kan en komfortabel skinnstol eller en klassisk lærstol være møbelet som alltid følger med når du endrer innredningen i hjemmet ditt. Skinn er et behagelig materiale å sitte på og det er lett å holde rent. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg stoler i skinn og lær som gir en tidløs og eksklusiv følelse til rommet.

Hva kan jeg kombinere med en skinnstol & lærstol?

En skinn- eller lærstol er et klassisk møbel som aldri går av moten og passer derfor inn med mange interiørstiler. En stol av skinn blir ofte midtpunktet i rommet som all annen innredning kretser rundt. Du kan velge å lage en gruppe med flere skinnstoler eller ha en enkel lærstol og supplere med tekstilmøbler i harmonerende farger.

Hvilke fordeler har en skinnstol?

En skinnstol er rustikk, men gir likevel en myk og behagelig følelse. Skinn trenger ikke å være brunt, men finnes i flere vakre nyanser. Hos oss på Trademax finner du et utvalg vakre skinnstoler som er lettstelte og komfortable og behagelige å sitte i. Moderne skinnstoler kan du tørke av med en fuktig klut og de samler ikke støv, noe som er bra for allergikere.

Hvordan tar jeg vare på en lærstol?

En lærstol holder seg pen i mange år og skinnet blir bare vakrere med tiden. Ved å støvsuge med en myk børste og smøre inn med lærkrem, beholder skinnet sin mykhet. Hvis du har valgt en lærstol av kunstlær, tørker du den bare av med en fuktig klut. Hvis du har spørsmål om skinnstoler og lærstoler som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.