Bokhylle

1 321 stk produkter
Kampanje
121565(44).jpg

En bokhylle er det åpenbare møbelet, både i hjemmet og på jobben. Det er ikke bare praktisk å oppbevare bøker, permer, magasinsamlere og andre ting i, bokhyllen kan også være et dekorativt møbel. Velg en stående bokhylle eller en vegghylle som passer din stil og dine ønsker fra vårt brede sortiment.

Skap plass på en stilig måte med en bokhylle

Hvordan velger jeg en bokhylle?

Velg størrelsen og stilen på bokhyllen avhengig av oppbevaringsbehovene dine og stilen til hjemmet ditt eller rommet der hyllen skal stå. Lag gjerne en opptelling av hvor mye du ønsker å oppbevare i bokhyllen og få da litt mer hylleplass enn det. Du vil nemlig med stor sannsynlighet skaffe deg flere bøker og ting. La gjerne bokhyllen gå i samme stil som resten av interiøret for å oppnå harmoni i hjemmet ditt.

Hvor skal jeg plassere bokhyllen min?

Det er godt å tenke på at du får tilgang til det som står i bokhyllen din, slik at du ikke gjør den utilgjengelig. En vegghylle kan stå over andre møbler uten problemer. Hvis du skal bruke bokhyllen din til å plassere pyntegjenstander, er det greit å plassere hyllen slik at den er godt synlig.

Kan jeg bruke bokhyllen min til annet enn bøker?

Bare fordi den kalles en bokhylle, er ikke hyllen begrenset til å inneholde bøker. Du kan ha omtrent alt i en bokhylle. Kanskje du vil ha lett tilgjengelig oppbevaring til de fine genserne dine, eller et sted å legge samlingen av Fabergé-egg. Å sette planter i bokhylla er veldig vakkert, både sammen med bøker og med andre ting.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje