Kurver

63 stk produkter
Kampanje
1307286(5).jpg
Populære filtreringer
Oppbevaring kan man aldri få for mye av. Oppbevaringskurver i ulike stiler og størrelser er perfekte å putte småsaker i, og kan med fordel brukes i hjemmets alle rom. Velg og vrak blant våre mange varianter her på Trademax.no

Pynt med stilige og praktiske oppbevaringskurver

Fungerer det å ha oppbevaringskurver på badet?

Så klart. Oppbevaringskurver passer perfekt å ha på badet og kan like gjerne fylles med toalettpapir og vaskemiddel, som småting og hygieneartikler. Invester gjerne i vaskbare kurver med avtagbart stoff, eller noen i materialer som er lett å rengjøre og tørke av.

Hva er bra å tenke på når det gjelder oppbevaring på barnerommet?

Barnerom er ofte fulle av alt fra leker og kosedyr, til småting og hobbysaker av alle mulige slag. Med oppbevaringskurver i forskjellige størrelser går det lett å sette unna både det ene og det andre, og et rotete barnerom blir fort fint og ryddig. Bare husk å velge kurver som passer for barn, uten skarpe kanter eller snører å sette seg fast i.

Hvordan rengjør man oppbevaringskurver?

Det kommer an på materialet. Noen tekstilkurver har avtagbare trekk som er utmerket for maskinvask, mens kurver laget av naturlige materialer, papp eller stål lettest rengjøres ved hjelp av støvsugeren og en fuktig klut.

Hvordan handler jeg enklest kurver online?

Hos oss finner du et generøst utvalg av fine og praktiske oppbevaringskurver av god kvalitet og til bra priser. Dessuten har vi gjort det enklere enn noen gang å handle på nettet. Kjøp nye oppbevaringskurver til gangen, badet eller hvorfor ikke til hele hjemmet - alltid billig og behagelig her på Trademax.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje