Vedkurv

12 stk produkter
1307286(5).jpg
Populære filtreringer

Har du tilgang til å fyre, trenger du også en vakker og praktisk vedkurv. Treverket er vakkert i seg selv og når det ligger i en vedkurv blir det en fin interiørdetalj i hjemmet ditt. En vedkurv ved siden av ovnen eller peisen er også en praktisk måte å oppbevare og bære veden på.

En vakker vedkurv til en fin og koselig peis

Hvorfor bør jeg ha en vedkurv?

Hvis du har ovn eller peis, må du ha tilgang til tørr ved. En vedkurv fungerer som vedstativ, men er også praktisk når du skal fylle på mer ved. Derfor er det ofte håndtak på en vedkurv. En vakker vedkurv er et perfekt vedstativ fordi det også er en stemningsfull interiørdetalj.

Bør en vedkurv være flettet?

De fleste vedkurver er flettede, men de trenger ikke å være det. En av grunnene til at en vedkurv er flettet er at det sirkulerer luft rundt veden som bidrar til å holde den tørr. Ved som har vært lagret i vedlager kan være litt fuktig, men har du allerede helt tørr ved, kan du velge vedstativ av for eksempel skinn.

Hvor kan jeg plassere vedkurven min?

En vakker vedkurv pryder sin plass på gulvet ved siden av ovnen eller peisen. Vedkurven trenger ikke være så stor, men det er bra om den rommer nok ved til å lage bål. Har du lite plass, kan du oppbevare vedkurven i et oppbevaringsrom til det er på tide å lage bål, og da blir det lett å få tak i tørr ved.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)