Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 1 av 1 produkter

Det spiller ingen rolle hvilken tid på året det er. En piknik er alltid like gøy. Maten smaker bedre og den friske luften stimulerer appetitten. Til pikniken trenger du en duk og et pikniksett med bestikk, men fremfor alt må du pakke mat. Da er det godt å ha en flott piknikkurv som holder alt på plass.

Fyll en piknikkurv og dra ut i naturen

  • Hvorfor bør jeg velge en piknikkurv?

    Når du pakker piknikkurven, er det mange ting å ta med, og noen kan være litt skjøre. Det er greit å unngå plastbokser og heller kunne pakke inn smørbrød og små paier i litt smørpapir eller servietter. Har du en stabil piknikkurv kan du uten problemer legge fra deg både delikat mat og drikke.
  • Når kan jeg bruke en piknikkurv?

    En vakker piknikkurv kommer godt med selv om du ikke skal ha piknik i det grønne. Du kan like gjerne bruke kurven når du skal handle eller om du skal ut i skogen for å plukke sopp. En piknikkurv som du har lagt en vakker klut i kan også bli en fin interiørdetalj i hjemmet ditt.
  • Hva kan jeg pakke ned i en piknikkurv?

    Fordelen med en piknikkurv er at den er så stabil. Du kan bruke den til å pakke mat, men du kan også pakke piknikkrus eller et pikniksett med tallerkener, bestikk og en vakker duk. Det er vanlig at en piknikkurv er laget av vevd rotting, men det viktigste er at den er stabil og enkel å tørke av.