Hopp over overskriften og gå videre.

Sommerens lave priser - best akkurat nå!

Kampanje påKjøpmannsdisk

  Viser 0 av 0 produkter

  Kjøpmannsdisk er et oppbevaringsmøbel som sluker alt, uansett om det gjelder kjøkkenet, stuen, soverommet, gangen eller barnerommet. Få oppbevaringsmøbler kan romme så mye saker på en like enkel og lettilgjengelig måte som en kjøpmannsdisk. Med sine mange skuffer i ulike størrelser, tilbyr kjøpmannsdisken velstrukturert oppbevaringsplass for deg som trenger ekstra mye plass til oppbevaring. Kjøp et skikkelig praktisk oppbevaringsmøbel med et sjarmerende uttrykk, hos Trademax finner du kjøpmannsdisker i forskjellige størrelser, modeller, farger og material. Velkommen, å finn din favoritt hos oss!

   

  Kjøpmannsdisk – et tidløst og vakkert oppbevaringsmøbel

  Som navnet lyder ble kjøpmannsdisker lenge bruk i det offentlige sammenheng. I dag er de populære innen innredning med sine praktiske egenskaper som kombinerer oppbevaring og overflater til å sette ting på, med et vakkert design. Med sine mange litt mindre skuffene gjør de det lettere å organisere, i likhet med vanlige kommoder der det lett blir masse rot i bunn av skuffene. Kjøpmannsdisker forbindes ofte med gammeldags eller landlig innredningsstil, men i vårt utvalg finner du også kjøpmannsdisker med moderne design. Vi tilbyr gode valgmuligheter gjeldende material, form og farge. Hos oss kan du for eksempel velge mellom hvit kjøpmannsdisk, kjøpmannsdisk i tre, kjøpmannsdisk i eik, kjøpmannsdisk i furu og mye mer.  
   

  Mange bruksområder til alle rom i hjemmet

  Takket være det enkle formspråket har kjøpmannsdisken flere bruksområder. Men hvordan kan man egentlig bruke den i hjemmet? Vi har laget en liste på noen forslag til hvordan en kjøpmannsdisk kan brukes i de ulike rommene i hjemmet. 

  Kjøkkenet – Ettersom kjøkkenet ofte krever godt med oppbevaringsmuligheter gjør det seg perfekt med en kjøpmannsdisk. Oppbevar alle tenkbare kjøkkenredskaper og kjøkkentilbehør på en organisert og lettilgjengelig måte, og samtidig få en ekstra overflate til avlastning og arbeid. 

  Stuen – Trenger man mer oppbevaring i stuen, kan en kjøpmannsdisk brukes på ulike måter. Bruk den for det oppbevaringsmøbelet det er, og dekorer avsastningsplassen med vakre innredningsdetaljer og blomster. En kjøpmannsdisk fungerer også eksemplarisk som et tv-møbel eller en tv-benk med god oppbevaringsplass til DVD-plater, CD-plater, elektronikk og masse annet. 

  Soverommet – All ære til kommoden, men undervurder ikke fordelene en kjøpmannsdisk har. Soverommet har ofte et stort behov av oppbevaring av klær, accessories og lignende. Med sine mange små skuffer kan en kjøpmannsdisk være et veldig bra alternativ til den klassiske kommoden. 

  Gangen – Sannsynligvis det rommet i hjemmet som er mest vanskelig å holde i orden. Med en kjøpmannsdisk kan du oppbevare luer, vanter, treningsklær og mye mer. Samtidig som du kan få den ettertraktede overflaten til avlastning som ønskes i gangen- og entréplassen. 

  Barnerommet – Leketøy, klær og en masse annet – på barnerommet trenger man en hel del oppbevaringsmuligheter. Med en kjøpmannsdisk får du både store og små skuffer der du kan oppbevare og organisere for å unngå det kaoset som lett kan oppstå på et barnerom.
   

  Å tenke på når man skal kjøpe en kjøpmannsdisk

  Her er noen av de tingene man kan ta stilling til når du skal kjøpe en kjøpmannsdisk som passer til akkurat ditt hjem. 

  • Bruksområdet & Oppbevaringsbehov – La bruksområdet avgjøre hvilken type kjøpmannsdisk som passer deg best. Hvor skal den stå? Tenk også på hvilket oppbevaringsbehov du har, er du ute etter en liten kjøpmannsdisk eller en større? Kjøpmannsdiskene finnes i ulike modeller med skuffer i forskjellige størrelser og antall. Beroende på hva du skal oppbevare i den så kreves det kanskje forskjellige størrelser på skuffene. 
  • Hvilket material passer best? – Tenk på at forskjellige materialer har ulik tålighet, og trenger ulike typer av vedlikehold. Ubehandlet tre er ofte veldig vakkert, men veldig følsomt når det gjelder flekker og riper. En kjøpmannsdisk i behandlet tre, for eksempel lakkert, kan være et smart valg om du ønsker en kjøpmannsdisk som ikke er like utsatt for flekker og riper. 
  • Stil? – Hvilken innredningsstil har du? Kjøpmannsdisker passer inn i de fleste hjem og valgmulighetene som gjelder alt fra farger og materialer gjør at den fungerer like godt med en moderne stil, som en mer gammeldags, landlig eller retro. Om du søker et enhetlig innredningsuttrykk bør du velge en kjøpmannsdisk med hensyn til annen innredning i samme rom.