Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 73 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

Hos oss på Trademax finner du skuffeseksjoner i forskjellige modeller, størrelser og stiler. En oppbevaringsseksjon er et multifunksjonelt oppbevaringsmøbel som kan brukes til hjemmets alle rom, og med en skuffeseksjon på hjul trenger du aldri være urolig for at den skal være i veien. Rull frem og rull unna etter ditt behov og ønske, og oppbevar sikkert i en låsbar skuffeseksjon. En del av våre skuffeseksjoner er modulære oppbevaringsenheter som kan kombineres med for eksempel et matchende skrivebord. Velkommen inn for å finne dine favoritter! 

 

Flyttbar oppbevaring med mange bruksområder

Med våre skuffeseksjoner får du en fin og tilpasningsbar oppbevaring til hjemmet. Våre skuffeseksjoner tilbyr praktiske oppbevaringsløsninger til de flere oppbevaringsproblemer. Vi er overbevist om at en hurts på hjul kan gi deg effektiv oppbevaring like mye på hjemmekontoret, som på badet eller på kjøkkenet. Med en skuffeseksjon på hjul får du et frittstående oppbevaringsmøbel med smart oppbevaring som kan tilpasses etter dine behov. En skuffeseksjon i garasjen gir deg godt med oppbevaringsplass til verktøy og annet som du vil ha lettilgjengelig, like godt som den er et utmerket komplement til skrivebordet. En skuffeseksjon kan dessuten brukes som en kommode, perfekt alternativ for deg som bor trangt. I vårt sortiment finner du alt fra klassiske skuffeseksjoner i tre som eik, bøk eller lønn, til stilrene skuffeseksjoner i hvit og svart lakk eller hvorfor ikke skikkelige fargeklatter. Her finnes en skuffeseksjon til alle smaker og behov!   

 

Enkel og praktisk oppbevaring med skuffeseksjon

Med våre skuffeseksjoner får du fleksibel oppbevaring til hjemmekontorer. Skap plass til sakene dine i en hurts med skuffer så blir skrivebordet mindre rotete og du kan i stedet bruke arbeidsplass til det den faktisk skal brukes til. En skuffeseksjon kan plasseres under skrivebordet som en plassbesparende oppbevaringsløsning, eller plasseres ved siden av skrivebordet for å gi deg både utvidet arbeidsområde og smart oppbevaring. Hos oss finner du skrivebordsseksjoner i forskjellige modeller og størrelser, alt fra skuffeseksjoner med 3, 4 eller 6 skuffer til hurts med uttrekkbare skuffer og åpen oppbevaring der du kan samle permer eller andre høye objekter. For deg som vil kunne gjemme unna viktige papirer eller verdidokumenter som ikke får havne i feil hender, er en skuffeseksjon med lås et perfekt valg. Vi hjelper deg å innrede hjemmekontoret smart og fint! Kombiner gjerne din skuffeseksjon med et skrivebord i samme serie for en enhetlig look i hjemmet ditt. Vi tilbyr møbler og innredning for et komplett hjemmekontor, som for eksempel behgalige konstorstoler og skrivebordsstoler, skrivebordslamper, bokhyller og mye mer.