categoryTopBlock

Skrivebord & PC bord til det perfekte hjemmekontoret!

1 292skrivebord på salg
Bord
Cyber Monday

Trademax har samlet et utvalg av både praktiske og fine skrivebord som passer til alle type hjem og behov. Vårt store sortiment av skrivebord tillater deg å være kresen. Uansett hvor mye, eller lite, du trenger å ha i funksjonalitet og design så finner du garantert et skrivebord som passer deg her. Velg mellom forskjellige størrelser og varianter, uansett om du leter etter et lite og lekfullt skrivebord til barnerommet, en kontorpult til hjemmekontoret, eller et databord til gaming. Velg mellom flere fine skrivebord med eller uten innebygd oppbevaring. Hos Trademax kjøper du billige skrivebord uten å kompromisse med kvalitet.

Skrivebord og kontorpulter i forskjellige utførelser

Vært hjem trenger en plass for kreativitet og konsentrasjon. En plass der du kan jobbe, skape og tenke. Det er her skrivebordet kommer inn i bilde. Du trenger kanskje et skrivebord til lekser, kontorarbeid eller til en hobby i hjemmet da er skrivebordet det viktigste redskapet. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av skrivebord i ulike utførelser, alt i fra store skrivebord med godt om oppbevaringsplass, til de mer minimalistiske og moderne variantene med et enkelt formspråk. Hos oss finner du for eksempel hev og senkbare skrivebord som gir deg muligheten til å variere arbeidshøyden på et ergonomisk sett. Og ved siden av de tradisjonelle rektangulære skrivebordene tilbyr vi også hjørneskrivebord og vegghengte skrivebord, perfekt for deg som trenger mye gulvplass og samtidig vil utnytte plassen maksimalt. 


Velg blant et stort utvalg av skrivebord i forskjellige materialer. Vi har alt i fra vintage skrivebord i tre, til trendy kontorpulter i antrasitt eller betong, vi har også skrivebord i metallramme og bordplate i for eksempel glass eller sponplate. Med mengder av ulike materialer å velge mellom, kommer det også flere fargevalg. Her finner du fine skrivebord i vakre treslag som eik, bjørk, bøk, kirsebær, valnøtt, blant mange flere, der en tynn overflatefinish beskytter bordet fra skader, men som samtidig lar treets vakre og naturlige mønster fremheves. Vi tilbyr også svarte og hvite skrivebord i matt eller høyglans, og farget metall. Leter du etter et skrivebord til barn så finner du også skrivebord i lekfulle farger som blått og rosa. Her finnes noe for alle hjem og behov! 

 

Velg rett skrivebord

Å kjøpe skrivebord kan være vanskeligere enn hva man kan tro. I vårt store utvalg av skrivebord i forskjellige modeller og varianter kan det være litt vanskelig å bestemme seg for hvilket som passer deg og ditt hjem best. Skrivebordet kan ha mange bruksområder, men det viktigste er at du finner det som fungerer for deg. Under er det noen faktorer som kan være lurt å ta stilling til og som kan være til stor hjelp når du skal kjøpe et skrivebord som passer deg. 

Bruksområde

Hva har du tenkt å bruke skrivebordet til? Er det tenkt at du kun skal bruke skrivebordet til å betale regninger, eller for å sitte ved dataen en kort stund, da trenger du kanskje ikke legge like stort fokus på den ergonomiske biten som når du søker en funksjonell arbeidsplass. For best mulig arbeidsstilling anbefaler vi våre hev og senkbare skrivebord som kan tilpasses etter ulike brukere, sittende og stående posisjon. Et hev og senkbart skrivebord kan dessuten være et bra alternativ om skrivebordet brukes av flere enn ett familiemedlem etter som den rette høyden enkelt kan stilles inn.

For deg som har tenkt å bruke skrivebordet hyppig er det naturligvis også viktig at du sitter bra og får en ergonomisk arbeidsstilling. Du finner våre store utvalg av fine og bekvemme kontorstoler og skrivebordstoler her. Kompletter også med en skrivebordslampe for en komplett og funksjonell arbeidsplass. 

Behov 

For at du skal bli veldig fornøyd med ditt nye skrivebord er et bra tips, å utgå fra dine behov. Hva er viktigst, er det kanskje et behov av en stor arbeidsplass, eller muligheten til å kunne organisere og oppbevare? Har du ikke tenkt å bruke bordet til mer enn korte stunder kan du for eksempel legge fokus på skrivebordets design og stil, mer enn de egonomiske egenskapene. Skrivebordets multifunksjonelle bruksområde gjør at behovet av oppbevaring varierer, akkurat derfor tilbyr vi også et stort utvalg av forskjellige varianter av skrivebord med oppbevaring i ulike former. Kanskje du er ute etter et enklere skrivebord med et stilrent formspråk der du selv kan komplettere med en skuffeseksjon eller annen oppbevaringsløsning som passer deg best? Eller ønsker du en komplett kontorpult med stor innebygd oppbevaringsløsning i form av for eksempel hyller, skap og skuffeseksjoner? Hos oss finner du forskjellige varianter av skrivebord med innebygd oppbevaring, alt fra enkle skrivebord med skuffer til komplette kontorpulter med interessante og morsomme oppbevaringsløsninger.

Størrelse

Sist men ikke minst er det vesentlig å tenke på hvor mye plass du har til disposisjon. Er skrivebordet tenkt at det skal stå i et mindre rom, passer kanskje et lite skrivebord i et enkelt design best. Likevel kan et praktisk hjørneskrivebord eller L-formet skrivebord være et bra alternativ om du har en liten plass som du ønsker å utnytte maksimalt. Skulle du trenge hjelp så finnes vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice her for å hjelpe deg og svare på alle spørsmål rundt ditt kjøp. Hjertelig velkommen til å kjøpe ditt nye skrivebord hos oss på Trademax!  

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Type
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Cyber Monday
Forventet levering innen 10 hverdager
Cyber Monday