Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 256 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

Med en stilren grå skjenk får du et praktisk og stilig møbel som gir god lagringsplass uten å ta opp for mye plass. Toppflaten på skjenken fungerer også som et avlastningsbord hvor du kan plassere dekorasjonsartikler og stemningsfull belysning. De grå skjenkene du finner hos oss på Trademax kommer i mange interessante modeller.

Ofte stilte spørsmål om grå skjenk

Hvor kan jeg ha en grå skjenk?

En grå skjenk passer inn i de fleste rom siden den står mot en vegg og dermed ikke tar opp så mye plass. Du kan bruke en grå skjenk fra Trademax som lagringsplass i gangen, stuen eller soverommet og samtidig få en overflate å plassere fotografier, blomster, lamper eller andre vakre interiørdetaljer.

Finnes det grå skjenker i forskjellige modeller?

De grå skjenkene du finner hos oss på Trademax kommer i flere utførelser. Hvis du trenger mye lagringsplass kan du velge en grå sideboard med dører eller skuffer, det finnes også grå skjenker med både hyller og dører som gir deg mulighet til både lagring og dekorasjon. En grå skjenk passer til å lagre fint porselen eller som lintøyskap på kjøkkenet og i stuen.

Hva passer til en grå skjenk?

Grå er en diskret og elegant farge som er lett å kombinere med både varme og kalde fargetoner. Med en grå skjenk skaper du harmoni og orden i hjemmet ditt og den passer både i en moderne og i en mer klassisk omgivelse. Hvis du har spørsmål om våre grå skjenker, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.