Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 401 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Et glasskap er et elegant møbel. Ordet vitrine kommer fra det franske ordet for glassrute og definisjonen på et vitrineskap er at det har glassdører eller glassruter. Det er vanlig å ha et glasskap på kjøkkenet og oppbevare det fine porselenet der. Den er elegant å matche med resten av kjøkkenets innredning. Har du for eksempel eikemøbler, er et vitrineskap i eik greit.

Praktfulle vitrineskap og framskap til din bolig

Hva skal et glasskap brukes til?

Du kan oppbevare litt av hvert i et glasskap. Mange bruker skapet til fine glass og servise. Det er også mulig å plassere et vitrineskap i eik i stuen og kanskje gjøre det til en ekstra bokhylle for favorittbøkene dine. Eller hvorfor ikke ha vitrineskapet som ekstra oppbevaringsplass og skjule mapper og andre ting du kanskje ikke vil ha foran deg? En morsom idé er å gjøre vitrineskapet til et sted for ting du samler på.

Hvordan skal jeg matche glasskapet med min øvrige innredning?

Mange vitrineskap inngår i en møbelserie, så du kan kjøpe bokhyller eller benker i nøyaktig samme stil. Et glasskap egner seg også til å stå helt isolert midt på en vegg. Har du eikeinnredning vil et vitrineskap i eik passe fint med resten av rommets stil.

Kan jeg kjøpe vitrineskap i eik hos Trademax?

Ja, du kan kjøpe vitrineskap i eik hos oss på Trademax. Vi har glasskap i forskjellige høyder og bredder. Ønsker du å kjøpe et vitrineskap i malt eik, finner du det hos oss.