Camping & vandring

233 stk produkter
Kampanje
947259(3).jpg

Under sommermåndene er camping og fjellturer noe som mange foretrekker. Campe og gåturer er ikke bare herlig, men det er også en måte for deg å leve i naturen. Her finner du alt du trenger for å klare eventyret ditt. Uansett hvor mange dager du skal være borte.

Vanlige spørsmål og svar

Hva skal jeg pakke med meg når jeg skal på fjelltur & campe?

Det er ikke alltid lett å vite hva som skal pakkes med når du skal ut på tur og campe. Uansett hvor lenge du skal være ute på eventyr finner du alt du trenger her hos Trademax. Begynn med å utgå fra hvor lenge du skal være borte og hvor mye bagasje du får plass med. Det mest grunnleggende å pakke i ryggsekken er telt, sovepose, liggeunderlag og tilbehør for å spise.

Hva skal man tenke på før man skal på camping & fjelltur?

Er det første gangen du skal på camping eller fjelltur finnes det noen tips å tenke på. Velg telt etter behov. Det vil si at om du skal campe i fjellet eller du skal ut på en kortere tur i skogen? Sørg for at du har all grunnpakningen med deg og finn balansen mellom å ta med de viktigste tingene og at du ikke trenger å bære tungt. Det er også viktig å ha planlagt turen og hvor du skal slå leir. Gjennom disse enkle trinnene har du gode betingelser for en vellykket camping og fjellturer.

Hvordan vet jeg at jeg har de rette forutsetningene for en vellykket camping og fjelltur?

Gjennom å kjøpe produkter av høy kvalitet fra vårt sortiment gir du deg selv gode forutsetninger for en vellykket camping og fjelltur. Med rett utstyr klarer du alle situasjoner som kan dukke opp. Med telt, sovepose og utstyr fra Trademax sortiment er det større sjans for at du kommer til å trives med friluftslivet og lengter etter ditt neste eventyr.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje