Friluftsutstyr

141 stk produkter
2094894(1).jpg

Velkommen til å utforske Trademax store utlvag av friluftsutstyr. Her har vi samlet produkter som kan være nødvendige uansett hvilken type aktivitet du skal gjøre. Hos Trademax finner du for eksempel soveposer, liggeunderlag, insektsnett eller gåstaver. Velkommen skal du være til å bla blant vårt sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

Hva av friluftsutstyr trenger jeg?

Hvor mye utstyr du trenger kommer an på hvilken tur du skal utføre. Det finnes aktiviteter og turer der du trenger mer utstyr og det finnes de turene som krever mindre friluftsutstyr. Hvor mye utstyr du vil kjøpe er i bunn og grunn opp til hver enkel. Hos Trademax har du tilgang til alt du kan tenke deg når det komme til friluftsutstyr billig online. Uansett hvilken type av friluftsaktivitet du skal gi deg ut på.

Hva skal jeg ha med meg på turen?

Hvilke turutstyr du skal pakke med deg kommer an på hva du skal gjøre og hvor lenge du skal være borte. Pakkingen din er også personlig, så det handler mye om hva du vil og hva du trenger å ha med deg. Hvis du for eksempel skal være borte i flere dager, har du betydelig mindre plass enn hvis du bare har muligheten til å pakke i en ryggsekk. Prioriter pakking og turutstyr i henhold til hvor mye du kan ta med deg.

Hvilke fordeler finnes det av å handle friluftsutstyr online?

Vi vil at du som kunde hos oss på Trademax skal føle deg trygg med kjøpet ditt av friluftsutstyr. Derfor er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, der vi svarer på spørsmålene dine i løpet av 24 timer.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)