Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Friluftsliv

103 stk produkter
Viser 24 av 103 produkter
1
...
5

Trenger du å komme deg bort fra stresset i byen og alle forskjellige gjøremål. Vi på Trademax er her for å hjelpe deg med det. Hos oss finner du soveposer, liggeunderlag, telt og mye mer. Her kan du med andre ord finne alt som har med friluftsliv å gjøre. Vi vil at du skal få den beste opplevelsen når du skal ut på eventyr.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er friluftsliv?

    Hva som egentlig menes med friluftsliv og hva det innebærer er individuelt. Friluftsliv vekker forskjellige assosiasjoner for ulike mennesker og skaper verdi på forskjellige måter. Ordet friluftsliv er basert på møtet mellom menneske og natur.
  • Hva trenger man å ha med seg for å ha et vellykket friluftsliv?

    Å ha rett utstyr med seg når man skal leve et friluftsliv er viktig. Det gjør opplevelsen mye enklere og kanskje du får mer smak på friluftslivet. For å gjør det behagelig på reisen er det alltid bra å ha med seg sovepose, liggeunderlag og en stor ryggsekk som får plass til alt utstyr. Vil du ha enda mer komfort kan du pakke med deg campingmøbler som er herlige å hvile i etter fjellturen. Uansett hvilken type av utstyr du er på jakt etter finner du den helt sikkert hos oss på Trademax.
  • Hva gjør en aktivitet til et friluftsliv?

    I og med at friluftsliv i grunn er møte mellom mennesker og naturen kan man si at all type av utendørsaktiviteter regnes som friluftsliv. Vær i skog og fjell hvor camping og fjellturer er vanlige. Vi på Trademax tilbyr et stort utvalg av alt du trenger for et aktivt friluftsliv. Uansett hvor stort eventyr du har foran deg.