Sykler

93 stk produkter
2e80d9097c955330ad45913f89b352ad149fab6e.jpg

Hvordan velger jeg sykkel?

Å velge sykkel er ikke helt enkelt. For deg som vil nyte lange sykkelturer eller pendle uten å måtte slite i bakkene, så kan en elsykkel eller hybridsykkel være et bra alternativ. En sportssykkel er også en bra modell til å pendle komfortabelt med. Trener du sykling er en racermodell et bra valg, men den passer ikke i skog og mark. Hvis du vil ha muligheten til å ut på utfordrende skogsstier av og til, er en terrengsykkel et smart valg. Så det viktigste er at du vurderer dine interesser og behov.

Hvordan velger jeg rett sykkel til yngre barn?

Størrelsesmessig så kan du tenke på at 12 tommer som regel er passe for barn på cirka 3 år og 14 tommer er bra for barn som er 3 til 5 år. Deretter kan du øke til 16 tommer. Barn går også mye på utseendet, så det er godt å finne en sykkel som barnet liker. Da er det mer sannsynlig at dere kan oppdage verden sammen på sykkel.

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper sykkel?

I tillegg til modellen kan det være godt å tenke på oppbevaring. Hvis du har muligheten til å pakke tingene dine enkelt, blir turene morsommere. Hjelm er også viktig for trygg sykling.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager