Kano & kajakk

8 stk produkter
2095496(1).jpg

Opplev naturen fra vannet, i kajakk eller kano, betyr at du kommer nært på en annen måte. Med kano eller kajakk kan du gå ut på en elv, i havet eller innsjøen i ditt eget tempo og stoppe der du vil. Hvis du har en oppblåsbar kajakk, er den lett å ta med til akkurat det stedet du vil oppdage for dagen.

Kom deg ut i naturen med kano og kajakk

Er en kajakk eller kano trygg på vann?

Når du er på vannet, bør du alltid bruke redningsvest eller sikkerhetsvest selv om du kan svømme, men kajakken din er et trygt sted. Den er laget av helt vanntett stoff som ikke er skadet av UV-stråler. Nylonbelegget som dekker den oppblåsbare kajakken din er punkteringsbestandig for å håndtere steiner eller utstikkende grener som kan finnes i elver og strandlinjer.

Hvordan blåser jeg opp kajakken min?

Når det er på tide å sette kajakken eller kanoen i vann, er det enkelt å blåse den opp med den håndholdte pumpen. På hver side er det håndtak som gjør det enkelt å bære den til vannet. Kajakken har avtagbare finner for å skape retningsstabilitet som også bidrar til å øke hastigheten.

Er en kano komfortabel?

Fordi kajakkpadling og kanopadling skal være en avslappende og hyggelig opplevelse for deg, er det justerbar ryggstøtte og plass til litt drikke, frukt eller kjeks som du kan stoppe og spise etter å ha padlet en stund. Padlen du bruker er laget av lett aluminium som gjør den behagelig å bruke.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager