Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 4 av 4 produkter

På Trademax finner du et nøye utvalgt utvalg av elektriske sykler som er perfekte for å ta deg fra A til B på en komfortabel og miljøvennlig måte. Med en elektrisk sykkel kan du raskt og enkelt komme deg rundt i byen uten å måtte anstrenge deg for mye. Vi har elektriske sykler i ulike modeller, farger og størrelser slik at du kan finne den perfekte sykkelen for herlige turer i naturen.

Hvilke fordeler finnes det ved å velge en elektrisk sykkel?

En av de største fordelene med en elektrisk sykkel er at den gir deg mulighet til å sykle lengre avstander og ta deg opp bratte bakker med mindre anstrengelse. Med en elektrisk sykkel får du hjelp av en elektrisk motor når du tråkker, noe som kan være spesielt nyttig når du pendler til jobben eller vil ta deg lengre avstander på sykkelen uten å bli altfor sliten. Elektriske sykler er også mer miljøvennlige enn tradisjonelle bensindrevne kjøretøy og kan bidra til å redusere karbondioksidutslippene.

Hvor langt kan jeg sykle på en lading?

Dette avhenger av hvilken modell av elektrisk sykkel du velger og hvor mye du bruker elmotoren. De fleste elektriske sykler kan ta deg mellom 40-80 km på en lading, men noen modeller kan ta deg enda lengre avhengig av batterikapasiteten. Les i produktbeskrivelsen eller kontakt vår kunnskapsrike kundeservice for svar på alle dine spørsmål.

Er det mulig å bruke en elektrisk sykkel uten elmotoren?

Ja, det er mulig å bruke en elektrisk sykkel som en vanlig sykkel ved å slå av elmotoren. Da fungerer elektrisk sykkel akkurat som en vanlig sykkel der du selv må tråkke for å drive den fremover.

Må jeg bruke hjelm når jeg sykler på en elektrisk sykkel?

Ja, det anbefales alltid å bruke hjelm når du sykler, uavhengig av om det er på en vanlig sykkel eller en elektrisk sykkel. Dette for å minimere risikoen for skader ved en eventuell ulykke.