Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 13 av 13 produkter

Mountainbikes er perfekte for deg som elsker å sykle i terreng og oppleve naturen på en aktiv måte. Å sykle på en mountainbike er en fantastisk måte å oppleve naturen på og samtidig utfordre deg selv fysisk. Med en mountainbike kan du takle utfordrende terreng og oppdage steder du kanskje ikke ville hatt mulighet til å se med en vanlig sykkel. Disse robuste og slitesterke syklene er spesielt designet for å takle utfordrende terreng og gi en spennende sykkelopplevelse. Uansett om du er en erfaren syklist eller nybegynner, finnes det en mountainbike som passer dine behov og preferanser hos oss på Trademax.

Hvilken størrelse på mountainbike bør jeg velge?

Størrelsen på en mountainbike avhenger av din høyde og kroppstype. En størrelsesguide kan hjelpe deg med å finne riktig størrelse, men det er også viktig å prøve sykkelen før du kjøper den for å sikre at den passer din kropp og sykkelstil.

Hvilken type terreng passer en mountainbike for?

Mountainbikes er utformet for å sykle på terreng med steiner, røtter, bakker og nedoverbakker. Det er en allsidig sykkel som kan takle alt fra kupert terreng til tekniske downhill-spor.

Kan jeg kjøpe mountainbike for barn hos Trademax?

Ja, hos Trademax finner du mountainbike for både voksne og barn.