Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 4 av 4 produkter

Hvem husker ikke sin første sykkeltur? Husker du den fantastiske følelsen av frihet som hjul ga? Du vil sannsynligvis gi barnet ditt den samme følelsen. Velg fra vårt utvalg av billige balansesykler og løpesykler for å bringe tilbake de herlige barndomsminnene.

Gi fine barndomsminner med balansesykkel og løpesykkel

  • Er en løpesykkel neste trinn etter en trehjulssykkel?

    Når barnet har blitt for stort for en trehjulssykkel, men ennå ikke mestrer en tohjulssykkel med pedaler, er en balansesykkel det perfekte alternativet. Balansesykkelen gir følelsen av en større sykkel enn hva en trehjuling er, men den krever ikke den samme balansefølelsen som en vanlig sykkel gjør. Barnet balanserer seg selv ved å sparke i bakken med føttene, men vil av og til rulle med balanse.
  • Kan barnet mitt sykle alene med en balansesykkel?

    Det fine med en balansesykkel er at barnet ditt ikke trenger hjelp under sykkelturen. Fordi sykkelen ikke har pedaler å treffe eller er like høy som en barnesykkel, er risikoen for å bli skadet minimal. Barnet ditt holder balansen ved hjelp av føttene og lærer sakte men sikkert å håndtere og balansere en tohjuls sykkel.
  • Er en løpesykkel en ekte sykkel?

    I motsetning til en vanlig barnesykkel, kjøres en løpesykkel med føttene på bakken i stedet for med pedaler. Balansesykkelen er en enkel sykkel som er lettere for barnet å håndtere og få fart på. På denne måten vil barnets balanse sakte vokse og barnets kropp og hjerne lærer hvordan en ekte sykkel på to hjul fungerer. En balansesykkel er det pedagogiske trinnet mellom en trehjulssykkel og en ekte barnesykkel.