2220822(4).jpg

En elektrisk sparkesykkel er en elektrisk variant av den klassiske sparkesykkelen med en elmotor som driver den. Elsparkesykkel er et praktisk og miljøvennlig alternativ for korte turer i bymiljøet og kan hjelpe deg å spare tid og penger på transport samtidig som du reduserer klimapåvirkningen din. Trademax tilbyr et bredt utvalg av elektriske sparkesykler i ulike farger og modeller som passer både voksne og barn. Ved å velge en elektrisk sparkesykkel som transportmiddel, kan du enkelt og komfortabelt komme deg til og fra jobben eller butikken. Det er mange forskjellige modeller å velge mellom, fra mindre elsparkesykler for barn og ungdom til større og mer robuste elscootere for voksne.

Kan jeg bruke en elektrisk sparkesykkel i terreng eller på ujevne underlag?

Det avhenger av hvilken modell av elektrisk sparkesykkel du har. Noen modeller er mer egnet for terrengkjøring eller ujevne underlag enn andre. Det er alltid viktig å følge produsentens anbefalinger for bruk av elscooteren.

Hva er reglene for elsparkesykkel?

En elsparkesykkel skal være utstyrt med både bremser og en ringeklokke, mens det ikke er krav til hvordan ringeklokken skal se ut eller lyde. Hvis du kjører elsparkesykkelen i mørket, kreves det at den er utstyrt med både for- og baklys samt refleks. Hvis den som kjører elscooteren er under 15 år, kreves en hjelm, men vi anbefaler at alle som kjører en elsparkesykkel bruker hjelm.

Kan mer enn to personer sitte på en elsparkesykkel eller elscooter?

Det er ikke tillatt å gi skyss til noen på en elsparkesykkel eller elscooter.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager