Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 40 produkter
12

Den kilefølelse i magen du får når du svinger har alltid tiltrukket og tiltrekker seg barn til latter. Når du installerer en huske, gir du barna muligheten til å leke og øve på sine evner på egenhånd, sammen med andre barn eller med en voksen.

Lag en lekeplass hjemme med huske og huskestativ

  • Hvor kan jeg plassere et huskestativ?

    En huske må være godt forankret i bakken slik at den står stabilt. Du må la området rundt stå fritt slik at husken kan svinge uten å treffe noe og slik at det er plass for noen til å dytte husken. Et huskestativ må også plasseres på mykt underlag, for eksempel finkornet sand.
  • Hvilken type huske bør jeg velge?

    Det finnes mange forskjellige typer husker som du kan montere på huskestativet ditt. I tillegg til den klassiske enkle husken, finnes det en variant som kalles fuglehushusken, hvor flere barn kan sitte, ligge eller stå sammen. For de virkelig små finnes det også husker med babysete hvor barnet sitter stødig og ikke kan falle ut. Når du skal velge huskestativ kan du også bestemme om du vil ha en eller to husker på samme stativ.
  • Kan jeg bytte husken i mitt huskestativ?

    Barna vokser og behovet for bevegelse og spenning øker og de trenger nye utfordringer. Når du har montert huskestativet ditt, kan du derfor enkelt bytte ut huskene du setter der. Huskene er så enkle å montere fra huskestativet at du også kan ta dem ned hvis du ikke vil ha dem oppe om vinteren.