Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 5 av 5 produkter

Ser du etter et skateboard, BMX-sykkel eller inlines for å utøve din favorittsport eller leke med venner? Hos Trademax finner du et bredt utvalg av produkter innen skate, BMX og inline. Vi har alt fra nybegynnerutstyr til produkter for den mer erfarne utøveren i vårt sortiment. Vårt utvalg omfatter et stort utvalg av skateboard, BMX-sykkel eller inlines og tilhørende beskyttelse av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Utforsk vårt utvalg og finn det perfekte valget for deg!

Hva er forskjellen mellom en BMX-sykkel og en vanlig sykkel?

En BMX-sykkel er en mindre sykkel med en ramme av stål eller aluminium og mindre hjul. En BMX har også en sterkere ramme og mindre hjul for å kunne utføre triks og stunts. De er spesielt utformet for å utføre forskjellige triks og stunts. Vanlige sykler er vanligvis større og mer tilpasset transport og trening enn for å utføre triks og stunts.

Kan jeg bruke inlines både innendørs og utendørs?

Ja, du kan bruke inlines både innendørs og utendørs. Inlines er designet for å kunne brukes på forskjellige overflater, som asfalt, betong og innendørs gulv. Det er viktig å velge riktig hjul for overflaten du skal bruke dem på.

Finnes det beskyttelsesutstyr som er viktig å ha ved bruk av skateboards, BMX-sykler og inlines?

Ja, det er viktig å bruke beskyttelsesutstyr ved bruk av skateboards, BMX-sykler og inlines. En hjelm er et must for å beskytte hodet ved eventuelle fall. Andre beskyttelsesutstyr som kan være bra å vurdere å bruke er albuebeskyttere, knebeskyttere og håndleddsbeskyttere. Beskyttelse er ikke bare for nybegynnere, men også erfarne utøvere bruker ofte beskyttelse for å redusere risikoen for skader.