Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 4 av 4 produkter

Utforsk spenningen og presisjonen i dartspill med våre høykvalitets darttavler og pilskiver. Hvert kast blir en mulighet til å treffe blinken midt i blinken. Våre selvhelbredende sisal-darttavler garanterer holdbarhet og en perfekt overflate for pilene å feste seg i. Med en standardstørrelse på 18 tommer passer de perfekt i spillrommet eller hjemmebaren din. Våre pilskiver er designet for balanse og presisjon ved hvert kast. Oppgrader dartspillet ditt med vår kolleksjon og treff bullseye hver gang. Oppdag ekte dartglede med våre høykvalitets darttavler og pilskiver i dag.

Hvor høyt skal en pilskive eller darttavle henge?

En darttavle bør henge på en vegg med sentrum (bullseye) 1,73 meter over gulvet. Dette er den offisielle høyden ifølge internasjonale dartregler. På denne høyden kan spillerne stå på anbefalt avstand for å kaste pilene og opprettholde en riktig spillposisjon. Sørg for å montere darttavlen på en solid og jevn overflate, og bruk et målebånd eller en laseravstandsmåler for å være sikker på at den henger på riktig høyde.

Hva er forskjellen mellom elektroniske og tradisjonelle darttavler?

En elektronisk darttavle har innebygd elektronikk som automatisk teller poeng og har ulike spillvarianter. Tradisjonelle darttavler krever manuell poengtelling og er vanligvis laget av sisal eller kork. Valget avhenger av personlige preferanser og spillestil.

Hvilket materiale er best for dartpiler?

Tungsten er det vanligste og beste materialet for dartpiler. Det gir en perfekt balanse mellom vekt og holdbarhet, noe som resulterer i bedre kontroll og presisjon i kastene dine.