Katt

185 stk produkter
Kampanje
1348446(1).jpg

Katteelskere, velkommen til Trademax! Å skaffe seg en katt er et spennende steg, men det er også viktig å skape et trygt og komfortabelt miljø for din nye firbente venn. Vi på Trademax tilbyr et bredt utvalg av katteprodukter og tilbehør som hjelper deg med å ta vare på og underholde katten din på best mulig måte.

Hvilke produkter trenger jeg når jeg skaffer meg en katt?

Når du skaffer deg en katt, trenger du mat- og vannskåler, et kattedo, leker og en katteseng eller et kattemøbel for å gi katten din et behagelig sted å sove og klore på. Sørg for å velge produkter som passer til kattens størrelse, rase og behov.

Hvilken størrelse skal jeg velge på katteburet?

Det er viktig å velge et kattebur som er stor nok for katten din til å stå opp, snu seg og legge seg ned i. Tenk også på å velge et bur med tilstrekkelig ventilasjon og lysinntak. Sjekk vår størrelsesguide for å finne riktig størrelse på katteburet for katten din.

Hvilke typer kattemøbler finnes det på Trademax?

Vi tilbyr et bredt utvalg av kattemøbler, inkludert kloretrær, kattesenger og katteleker. Våre kattemøbler er designet for å være både praktiske og stilige, og de er laget av høykvalitets materialer som vil vare lenge.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje