Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Håndklær

49 stk produkter
Viser 24 av 49 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Vært hjem trenger et stor utvalg av håndkler å velge mellom. Vært familiemedlem trenger et eget håndkle, pluss at det alltid er hyggelig å ha noen ekstra om man skal ha besøk. Vi på Trademax selger billige håndklær av god kvalitet. Vi har et stort sortiment å velge mellom og hos oss er det enkelt å kjøpe håndklær online.

Billige håndklær av høy kvalitet

 • Hvilke materiale burde håndklærne ha?

  Våre billige badehåndklær kommer i forskjellige farger og materialer, slik at det er noe som passer deg og ditt hjem. Å kjøpe håndklær er enkelt sammen med oss, og vi selger et stort sortimentet av håndklær og alltid til et billig pris.
 • Hvordan innreder man med håndklær?

  Håndklærne dine kan gjøre en stor forskjell på badet ditt. Derfor er det viktig å velge rett farge på håndklær ditt. Tenk på å ha matchende håndklær med innredningen på badet ditt.
 • Hvordan vasker man håndklær på best mulig måte?

  Når du vasker håndklærne dine, er det viktig at de vaskes på en høy nok temperatur som fjerner bakterier. Håndklærne dine har mye bakterier, spesielt om de deles mellom personene i husholdet. Vask de i rundt 40 - 60 grader og heng de opp så fort vasken er klar for å unngå at det blir mugg.
 • Hvor ofte burde man bytte håndklær?

  Du burde vaske håndklærne dine rundt hver tredje dag, for at de skal holde seg fresche. Håndklær kan holde veldig lenge, beroende på hvordan de har blitt tatt vare på. Om du trenger å bytte ut badehåndklær, selger vi disse billig.