Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Baderomstekstiler for hjemmet

80 stk produkter
Viser 24 av 80 produkter
1
...
4

Hos oss på Trademax finner du et stort sortiment av baderomstekstiler billig online. Håndklær, baderomsmatter og badelaken er viktig for å skape en hjemmekoselig, men samtidig luksuriøs følelse på badet. Hos Trademax finner du tekstiler som passer alle, uansett hvilken innredningsstil du foretrekker.

Baderomstekstiler for alle anledninger

  • Hva skal jeg tenkte på når jeg velger baderomstekstiler?

    Med hjelp av fine baderomstekstiler kan du enkelt skape en luksuriøs og hjemmekoselig følelse på badet ditt. Velg forskjellige håndklær til ulike settinger. Et stort badelaken hjelper deg med å tørke fort etter en dusj eller et bad, samtidig som det føles luksuriøst å snurre et stort badehåndkle rundt seg. For deg med langt hår kan det være bra å ha et ekstra håndkle og et separat håndkle til ansiktet.
  • Hvilke baderomstekstiler trenger jeg?

    For at opplevelsen på badet ditt skal være hyggelig og hjemmekoselig er det bra med myke og herlige baderomsmatter. De holder føttene dine både varme og tørre. Det er også bra med absorberende håndklær og badelaken. Hos Trademax finner du baderomstekstiler i ulike farger, modeller og størrelser. Vi har noe som passer alle.
  • Trenger jeg å tenke på farge ved valg av baderomstekstiler?

    Hvilken farge du velger på dine baderomstekstiler er en smakssak. Hos Trademax finner du mange ulike baderomstekstiler i vakre farger. For deg som vil ha mer farge på badet ditt tilbyr vi så klart fargeglade tekstiler, for eksempel håndklær i grønt eller rosa. Om du er på jakt etter mer klassiske farger tilbyr vi så klart også baderomsmattet og håndklær i fargene grått, svart og hvitt.