Morgenkåpe & badekåpe

8 stk produkter
SALG
1458625(1).jpg
Populære filtreringer

En morgenkåpe eller badekåpe er det ultimate koseplagget

Når du ikke trenger å kjappe deg av gårde om morgenen er det herlig å kunne gå rundt å slappe i en morgenkåpe. Når du har tatt et langt og avslappende bad er en badekåpe det eneste rette og akseptable plagget. Vi har tatt frem et fint utvalg med elegante og behagelige badekåper til kundene våre. Når du skal kjøpe badekåpe kan du for eksempel velge en god og myk en, i frotté. Det er akkurat hva du trenger og du kan finne det billig online hos oss på Trademax.

Hvilke materialer passer best i en badekåpe?

Smaken er forskjellig, men en badekåpe må vanligvis være rimelig varm uten å være svettedrivende. Velg en badekåpe i bomullsfrotté eller annet materiale som gjør at huden din kan puste, men som fortsatt holder deg varm.

Hva skal jeg velge for farge på morgenkåpa mi?

En hvit morgenkåpe passer bra i alle sammenhenger. Det er også lett å se når badekåpa trenger å vaskes. Så klart fungerer også andre farger for deg som liker variasjon.

Hvordan vasker jeg en badekåpe på best mulig måte?

I dag når både vaskemaskiner og materialer i klærne er av god kvalitet fungerer det perfekt å vaske badekåpen din på 40 grader. Om badekåpen har blitt veldig møkkete, kan den vaskes på 60 grader eller så velger man å tilsette noe form for flekkfjerningsmiddel i en forvask.

Følger det alltid med belte til badekåpen min?

Når du kjøper en badekåpe er det standard at et belte følger med. Veldig få badekåper har knepping med knapper eller glidelås. Et belte gjør at badekåpen er mye enklere å ta av og på.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG