Tepper SALG

11 stk produkter
Populære filtreringer

Et pledd varmer ikke bare godt når du er kald. Det er også en stilig innredningsdetalj. I stedet for å male om veggene i et rom kan du style det med et nytt pledd og andre tekstiler. Akkurat nå har Trademax SALG på flere av sine fineste tepper og pledd.

Fine tepper og plagg på SALG

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper et pledd?

Et pledd bør være både funksjonelt og stilig. Hvis du skal kjøpe et pledd kan det være lurt å først tenke på hvor det er tenkt å brukes. Skal du ha det i stuen, soverommet eller på uteplassen? Eller trenger du et piknikpledd for morsomme turer? I så fall kan det være lurt å velge et materiale som gress og annet ikke fester seg til. Hvis du også vil at pleddet skal fungere som en fin innredningsdetalj, kan både en fargerik og en naturlig tone passe bra. Hva du velger avhenger i stor grad av hvilken innredningsstil du har. Kanskje kan du kjøpe flere pledd når du får dem til en god pris på Trademax sin kampanje?

Kan jeg finne tepper av god kvalitet på SALG?

På Trademax finner du bare tepper av god kvalitet i materialer som for eksempel ull, polyester og bomull. De er alle materialer som er lette å holde rene og tåler å bli vasket mange ganger. Alle pledd som Trademax selger er utstyrt med tydelige vaskeanvisninger som er enkle å følge. Men hvis du har spørsmål om tepper som er på salg, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
SALG