Pute & pledd

519 stk produkter
Kampanje
1839397(6).jpg

Er du på jakt etter nye puter eller pledd for å gi hjemmet ditt en ekstra touch av komfort? Da har du kommet til rett sted! Hos Trademax finner du et stort utvalg av høykvalitets puter og pledd i ulike farger, materialer og størrelser. Enten du foretrekker et mykt og koselig pledd eller en fast og støttende pute, har vi noe som passer dine behov og din interiørstil.

Hvilke ulike materialer tilbyr Trademax for sine puter og pledd?

Vi tilbyr puter og pledd i en rekke ulike materialer, inkludert bomull, lin, polyester og ull. Hvert materiale har sine egne fordeler og karaktertrekk, så det er viktig å velge et materiale som passer dine behov og preferanser.

Hva er forskjellen mellom en pute med fjærfyll og en pute med syntetisk fyll?

En pute med fjærfyll er vanligvis mykere og mer formbar enn en pute med syntetisk fyll. En pute med syntetisk fyll kan imidlertid være bedre for personer med allergier, ettersom fjærfyll kan utløse allergiske reaksjoner hos noen personer.

Kan jeg vaske mine puter og pledd fra Trademax i vaskemaskin?

Det avhenger av materialet og produsenten. De fleste puter og pledd kan vaskes i maskin, men det er viktig å følge vaskeanvisningen som er angitt på produktetiketten for å unngå skade eller tap av kvalitet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje