Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Skinn & pelstepper

32 stk produkter
Saueskinn
Saueskinn
Kuskinn
Kuskinn
Viser 24 av 32 produkter
12

Få innredningsprodukter skaper en like innbydende og koselig atmosfære som tekstiler. Skinn og matter myker harde kanter og skaper en koselig følelse i alle hjemmets rom. Her kan du velge blant et stort sortiment av vakre feller og skinnmatter, av høy kvalitet. I tillegg til våre ekte saueskinn, kan du også finne feller som ser ekte ut, men er fuskepels. Legg din fell i sofaen, på gulvet ved sengen eller foran sofaen og få en mer koselig stemning hjemme – perfekt for alle rom!

Stor forandring med en skinnmatte

En matte er mye mer enn bare en matte, den forandrer med en gang følelsen i rommet og er dessuten praktisk. I tillegg til at en skinnmatte er veldig fin, er den også behagelig å gå på. Skinnmatter holder en veldig høy kvalitet og blir slitt på en fin måte, akkurat som mange andre lærprodukter. Kanskje du leter etter en fin gangmatte? Med en ekte skinnmatte skaper du både en mer koselig og mer praktisk innredning. Til stuen kan vi anbefale noen av våre vakre feller. Disse er myke og herlige å sitte på, men også å legge føttene på en kald høstdag. 

For at alle våre kunder skal kunne finne noe som passer, har vi samlet et bredt sortiment med mange godt likte varemerker. Her finner du blant annet: 

  • Lounge
  • Madox
  • Kokeb
  • Jordan
  • Hillerstorp

Alle våre matter holder en høy kvalitet og tanken er at din matte skal holde seg fin år etter år. La gjerne andre tekstiler i din innredningen gå i samme toner og farger som matten din, noe som skaper en mer enhetlig følelse. Bli inspirert av vårt sortiment og finn din favorittmatte allerede i dag!