Tepper & Matter

+10 000 stk produkter
SALG
1919342(15).jpg

En matte har sin plass i mange hjem. Mange synes at matter er vakre og pryder gulvene. Uansett hvor fine gulvene dine er, kan de få enda mer stil med en fin matte. Andre synes matter er det deiligste å tråkke føttene inn i på kalde høstdager. Noen matter er mer funksjonelle, som matten over det uslipte gulvet, eller matten som ligger på badet og hindrer at det dannes våte pytter. Hos Trademax har vi prisgunstige matter som er billige uten å ha dårligere kvalitet. Her finnes det matter for alle. Velkommen til oss på Trademax!

Vanlige spørsmål om tepper

Hva betyr "luggen" når man snakker om en matte?

På en matte er luggen fibrene som stikker opp fra matten. På mange matter er luggen kort og merkes knapt. På andre matter er luggen lang og myk og gjør matten behagelig å tråkke føttene inn i. Hvor lang lugg man ønsker på matten er en smakssak, men også en praktisk sak. Det er ofte litt vanskeligere å rengjøre en matte med lang lugg. Ta en titt hos oss på Trademax for inspirasjon!

Hva er flatvevde matter?

På en flatvevd matte er overflaten helt jevn og glatt. Mattetypen kalles også for glattvevd. Veveteknikken gjør at matten føles myk mot foten, men gjør også at den ofte er litt enklere å rengjøre. Den flatvevde matten gir normalt et litt mer flatt inntrykk i rommet. Ta en titt på vårt sortiment av flatvevde matter på Trademax.

Hvordan rengjør man en matte?

Du kan rengjøre matten din med en myk børste, kaldt vann og såpe. Det finnes også tekstilrensemidler som fungerer for matter. Børst begge sider av matten med børsten, vannet og rengjøringsmiddelet. Heng deretter opp matten slik at den får tørke. Heng den gjerne utendørs fordi en matte kan ta lang tid å tørke, og det går ofte raskere utendørs i fint vær.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG