Boblebad og massasjebadekar

10Produkter
Populære filter:
Sorter etter

Drømmer du om å bade i et boblebad eller et massasjebadekar? Nå kan du endelig ha råd til å kjøpe et boblebad, og løfte ditt bad eller spaavdeling til nye nivåer. Hos oss finnes et bredt tilbud av høykvalitets boble- og massasjebadekar fra kjente varemerker. Uansett om du er på jakt etter et lite massasjebadekar, eller du vil ha et større boblebad for to personer, har vi flere varianter å velge mellom. Om du ønsker å plassere badekaret ditt i et hjørne eller i midten av rommet, kan du finne ulike varianter hos oss.

Billige boblebad med kvalitet

Når du skal kjøpe boble-eller massasjebadekar er det lurt å tenke nøye gjennom hvilke funksjoner du ønsker i tillegg til hvilket design og størrelse som passer til ditt baderom. Liker du en mykere avslappningsmassasje gir et bunnmontert luftsystem med bunnmassasje eller sengmassasje den perfekte opplevelsen. Foretrekker du derimot en noe hardere massasje kan anatomiskt plassert side- og ryggmassasje være tingen for deg. Og for deg som ikke kan velge, bare kun vil ha det beste, har vi massasjebadekar med alle funksjonene; bunn-, side-, fot- og ryggmassasje. Er det egentid i badekaret som gjelder, eller skal du bade sammen med et familiemedlem? Trademax har både enmannsbadekar og boblebad for to personer. Vil du også kunne ta en dusj i badekaret? Komplettere med en praktisk dusjvegg i glass!

Ta en titt i vårt store utvalg og anskaff deg ditt drømmeboblebad hos Trademax i dag! Badekaret får du levert hjem til døren! Så er det bare å begynne å nyte av varmen, massasjen og den deilige avkoblingen.

Filter
Pris
Fra(kr)
-
Til(kr)
Utseende
Antall personer
Serie
Form
Farge
Lengde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Bredde
Fra(cm)
-
Til(cm)
Antall sitteplasser
Forventet levering innen 10 hverdager