Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 60 produkter
1
...
3

Populære filtreringer

Hos Trademax finner du alt fra klassiske badekar med føtter til boblebadekar og moderne massasjebadekar. Å gå ned i et varmt bad etter en stressende dag skaper en uovertruffen harmoni.

Det skal være raskt og enkelt å kjøpe badekar, og av den grunnen gir vi deg lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett, samt levering hjem til deg. Du bestiller i fred og ro på nett og du slipper å tenke på å leie henger og frakte badekaret hjem selv.

Klassiske og moderne badekar hos Trademax

  • Hva trenger jeg å tenke på når jeg kjøper badekar?

    Mål størrelsen på badet ditt sånn at du er sikker på at badekaret får plass. Hos oss finner du også ulike modeller på badekaret, du kan derfor velge kar etter behov og de funksjoner du vil ha. Boblebadekar, badekar med massasje og frittstående badekar, for å nevne noen. Vi synes at alle skal kunne kjøpe badekar billig, og derfor tilbyr vi kvalitetsbadekar til virkelig gode priser.
  • Hvor mye rommer et badekar?

    Et standardbadekar rommer ca 150 liter vann. Så klart kan du kjøpe både store og små badekar som rommer forskjellige mengder med vann.
  • Hvilke forskjellige modeller av badekar kan jeg kjøpe hos Trademax?

    Hos Trademax finner du badekar fra velkjente varemerker som alle holder en høy kvalitet. Her finnes blant annet sittebadekar, hjørnebadekar, badekar med dusjvegg og alle baderomstilbehør du kan tenkte deg. Kjøp badekar hos Trademax raskt og enkelt.