Sittebadekar - små badekar, store opplevelser

Viser 11 prisverdt produkter
Sorter etter

Et sittebadekar kan være løsningen for deg som elsker å bade i badekar, men som har begrenset med plass i baderommet. Med et sittebadekar får du badeopplevelsen uten at badekaret opptar for mye plass. Dessuten er det mer økonomisk og miljøvennlig ettersom det krever en mindre mengde vann å fylle et sittebadekar, i forhold til et større badekar. Hos Trademax finner du stilrene og billige sittebadekar i ulike modeller med spennende former. Ta en titt og velg din favoritt - så er det bare å begynne å nyte deilige badestunder!

Sittebadekar i et rundt eller rett design

Trademax har billige sittebadekar i plast, så kalt sanitetsakryl som er et populært materialvalg ved tilvirkning av badekar. Materialet er mykt og muliggjør en friere formgivning, eksempelvis ved tilvirkning av badekarsmodeller med skarpe hjørner. Flere fordeler med sanitetsakryl er materialets egenskaper. Det kjennes behagelig mot huden, til og med når det ikke er oppvarmet. Dessuten blir det mindre glatt når det er vått og minsker dermed risikoen for at du sklir når du står i badekaret.

Hos oss finner du sittebadekar i flere ulike modeller og utførelser, med alt fra runde til kantete og rette former. Hvilket design passer best i ditt baderom? Ta en titt her på siden og klikk hjem ditt nye sittebadekar allerede i dag. Hos Trademax frakter vi alltid varene hjem til din dør! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål rundt ditt kjøp av sittebadekar.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Antall personer
Form
Badedybde (mm)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager