categoryTopBlock

Toalettseter

105stk. produkter
Baderomstilbehør

Hvordan finner jeg riktig toalettsete?

Moderne toalettseter har som regel universalseter, noe som gjør at det er lett å kjøpe nytt toalettsete etter ønske og smak. For å være sikker på at det passer, må du måle det setet du allerede har. Her er det viktig at du husker å måle avstanden mellom der setet blir festet. Er du usikker kan du alltid kontakte oss på Trademax så hjelper vi deg.

Hvilken forskjeller finnes det mellom toalettseter?

Fordelen med å kjøpe toalettsete for seg eller bytte er at du kan finne den som matcher din stil. Det blir en del av interiøret på badet. Et vakkert toalettsete i marmor gir en luksuriøs og du kan finne nye farger og mønster som gir badet den karakteren du ønsker. Rent praktisk finnes det også toalettseter med myk stengning. Det beskytter toaletten og er lyddempende. Dessuten kommer ingen fingrer i klem.

Hva er forskjellen mellom et mykt og hardt sete?

Et toalettsete som har et mykt sete er som regel laget av mykere plast eller lignende materiale. De har en lettere vekt og er et praktisk valg som ofte er litt billigere toalettseter. Et hardt sete veier mer og er litt mer holdbart, spesielt mot riper og slitasje. En hardere variant tåler også mer belastning.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Pris