Toalettsete

100 stk produkter
4cb8c3b38b6ec4b36264c55642d0d8ca0f7aa404.jpg
Populære filtreringer

Hvis du vil ha et velholdt og innbydende bad, er det viktig å finne et toalettsete som er friskt og behagelig å sitte på. Hos oss på Trademax finner du toalettseter av høy kvalitet, billig online. Vi tilbyr toalettseter i trefiber, hardplast, myk plast og porselen. Velkommen til å utforske vårt utvalg for å finne et toalettlokk som passer deg og ditt bad.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er viktig med et toalettlokk?

Det er så klart viktig å velge et toalettlokk som passer behovene dine og at det er behagelig å sitte på. Da er det også viktig at det er enkelt å løfte og lukke lokket. Hos Trademax finner du mange forskjellige modeller i mange ulike materialer. Alt for at du skal finne en modell som passer toalettet og badet ditt.

Hvordan vet jeg hvilket toalettsete som passer?

I dag har de fleste toalettseter universalfester som passer til alle toaletter. Vil du være helt sikker på at setet kommer til å passe kan du måle det gamle setet. Deretter sammenligner du målene med det nye setet for å være sikker på at det kommer til å passe.

Mykt sete eller hardt setet?

Toalettseter produseres i dag av enten hardplast eller mykplast. Det vil si at hvis du kjøper et toalettsete i hardplast, er det et såkalt hardt sete og et i myk plast er da et mykt sete. Et toalettsete av hard plast er som regel mer holdbart og tåler høyere belastning. De er imidlertid litt tyngre og kan høres mer ut når lokket felles ned mot kanten.

Hva er fordelene med å velge et toalettsete med myk lukkende funksjon?

Et toalettsete med myk lukkende funksjon (soft close) fungerer sånn at lokket feller ned sakte. Har du for eksempel et toalettsete av hardplast kan det være bra å velge en modell med soft close. Det lukker seg deretter stille og sakte når du slipper lokket ned, og det er ingen risiko for å klemme fingrene dine eller barna sine.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager