Toalett og WC

141 stk produkter
bc234babb1edf997cd24ca29cd66512f535c3123.jpg
Ikke noe møbel er mer populært og brukes mer enn et toalett. Derfor er det også viktig å velge rett når du skal kjøpe en billig do. Både utseende og funksjon er viktig for at du skal kunne bruke toalettet ditt i mange år. Pass på og handle billig wc online hos oss på Trademax.

Velg et toalettsete eller toalettsete med forsiktighet

Hvordan fungerer en toalett?

Når du bruker doen, trykker man på en spyleknapp som aktiverer en vannpumpe. Ferskvannet skyller rent og så renner alt ut i kloakkrør som enten er koblet til et kommunalt anlegg eller til kloakken din. Det er også mulig å tilsette vaskemidler og/ eller dufter i skyllevannet.

Hvordan vet jeg hvilket WC som passer til husholdningen min?

Alle toaletter passer i alle hushold og trenger ikke tilpasses etter hvor mange personer som kommer til å bruke den. Dermed kan det være smart å ha mer enn et bad, eller i hvert fall mer enn en do om dere er mange i familien.

Er alle billige toaletter hvite?

Det går ann å få toaletter i andre fargen enn hvit om man vil det. Men hvit er den mest vanlige fargen, Vi på Trademax har flertall modeller av billige toaletter i et fint og svart design. En svart do kan gi badet en sofistikert look.

Hva er et vegghengt toalett?

Et vegghengt toalett har sisternen innebygd i veggen bak. Et vegghengt toalett gjør bade lettere å rengjøre og gir et smalere og mer avskåret inntrykk. Det vil også være færre deler å tørke av. Tanken er lett tilgjengelig via en inspeksjonsluke eller lignende, hvis behovet oppstår.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)