Dusjtilbehør for alle baderom

Viser 12 prisverdt produkter
Sorter etter

Med dusjtilbehør kan du forandre helhetsinntrykket i ditt baderom. Dusjtilbehøret fungerer som andre av hjemmets viktige innredningsdetaljer. Gjør baderommet personlig med detaljer som gir det lille ekstra. Velg blant ulike dusjtilbehør og gjør ditt baderom til en hyggelig oase der du kan trives og kople av, baderommet er tross alt en plass for fred og ro. Finner du tilbehør du ønsker til ditt baderom her hos oss, frakter vi varene hjem til din dør!

Dusjtilbehør som tilfører noe mer

Vi på Trademax bryr oss om din trivsel i alle rom i hjemmet. At detaljene preger et hjem er det ingen tvil om og det gjelder også såklart detaljene i baderommet. Med våre dusjtilbehør i form av dusjforheng og dusjkrakker for steamdusjer kan du forene nytte med velbehag, de kan være både praktiske og estetisk tiltalende.

I vårt brede dusjforheng-sortiment kan du med stor sannsynlighet finne et som passer perfekt for deg. Mens dusjforhenget tilfører et personlig og tiltalende preg til ditt baderom, gjør det i tillegg sin jobb med å holde vannet innenfor dusjen og/eller badekaret.

Hvem sier at en dusjkrakk for steamdusjer må være kjedelig? Ikke vi! En stilig dusjkrakk gjør steamdusjopplevelsen enda mer nytbar. Du finner flere gullkorn i vårt dusjtilbehørssortiment.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Funksjon
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager